Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GENÇLİK KAMPLARINDA İLK KAFİLE YOLA ÇIKTI

GENÇLİK KAMPLARINDA İLK KAFİLE YOLA ÇIKTI

Tarih 22 Temmuz 2014, 03:47 Editör PINAR YILMAZ

GENÇLİK KAMPLARINDA İLK KAFİLE YOLA ÇIKTI

GENÇLİK KAMPLARINDA İLK KAFİLE YOLA ÇIKTI

24 Haziran 2014 tarihinde başlayan ve 13 Eylül 2014 tarihinde sona erecek olan Deniz ve Doğa Kamplarına, 12-15 yaş grubu aralığındaki gençlerimiz, Aydın Kuşadası, Samsun 19 Mayıs, Hatay Arsuz, ve Mersin Silifke Deniz Kamplarına, 16-22 yaş grubu aralığında bulunan gençlerimiz ise Antalya Duacı, Bolu Aladağ, Kastamonu Yolkonak, Samsun Nebiyan, Manisa Kırkağaç, Karabük Ovacık, Kırşehir Kaman, Van Gevaş, Osmaniye Aslantaş ve Trabzon Düzköy’de bulunan Doğa Kamplarında 7 gün 6 gece kamp yapacaklar.

İlk Kafilemiz 19 Temmuz 2014 Tarihinde Yola Çıktı

Çankırı, Kırşehir ilinden gelen öğrenciler bu yıl Kırıkkale'de birleşerek, katılacakları kamp alanlarına seyahat ediyorlar. 19 Temmuz 2014 tarihinde Antalya Duacı Doğa Kampına 50 öğrenci, Mersin Silifke Deniz Kampına 45 öğrenci katıldı.  ilimizden Antalya Duacı Doğa Kampına 15 öğrenci ve Mersin Silifke Deniz Kampına 15 öğrenci katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; Türkiye'nin dört bir yanında binlerce gence birbirleriyle tanışma, serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirilmesi için sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunma fırsatı veren Gençlik Kampları Projesinde ulaşım, konaklama ve yemek gibi tüm ihtiyaçlar Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sağlanmaktadır dedi. Kampların çocuklarımızın sosyalleşmesinde önem katkılar sağladığının altını çizdi, İlimizin 2014 yılı Gençlik Kamplarında Çankırı, Kırşehir illerinin toplanma merkezi olduğunu söyleyen Ünlü,  kamplara katılan öğrencilerin güzel anılarla dönmeleri temennisinde bulundu.

 

Bu haber 1231 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi