Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti İl Başkanlığı İftar yemeği verdi

AK Parti İl Başkanlığı İftar yemeği verdi

Tarih 27 Temmuz 2014, 12:12 Editör PINAR YILMAZ

AK Parti İl Başkanlığı İftar yemeği verdi

AK Parti İl Başkanlığı İftar yemeği verdi

AK Parti Kırıkkale il başkanlığı tarafından çiçek düğün salonunda iftar yemeği düzenlend.düzenlenen iftara Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

İl Başkanı Mürsel Akçay Çiçek düğün salonunda düzenlenen iftar programına katılımcılara teşekkür etti.  Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise gündeme dair açıklamalar yaptı Atalay , "Bu Cumhurbaşkanlığı Seçimi, vatandaş ve millet tarafından sandıkta yapılması, Türkiye'nin bir kazanımı ve Ak Parti'nin Türkiye'ye hediyesidir" dedi.

 

 

Atalay, partisinin Kırıkkale il başkanlığınca bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına katıldı. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili şu anda Türkiye genelinde bir çalışmanın sürdüğünü belirten Atalay, adayların ve partilerin çalışmalarını yürüttüğünü söyledi. Atalay, bu cumhurbaşkanlığı seçiminin, vatandaş ve millet tarafından sandıkta yapılmasının Türkiye'nin bir kazanımı ve Ak Parti'nin Türkiye'ye hediyesi olduğunu ifade etti. Atalay ve beraberindeki heyet daha sonra Cumhuriyet meydanında Kırıkkale belediyesi tarafından kurulan ramazan sokağını gezdiler. 

 

Bu haber 1188 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi