Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da kullanma suyu sağlayan kuyuların Elektriğini kesme krizi

Bahşılı da kullanma suyu sağlayan kuyuların Elektriğini kesme krizi

Tarih 27 Temmuz 2014, 12:20 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da kullanma suyu sağlayan kuyuların Elektriğini kesme krizi

Bahşılı da kullanma suyu sağlayan kuyuların Elektriğini kesme krizi

Bahşılı ilçe sinde yılların birikimi olan Elektrik kesinti krizine bu seferde keyfi kesme işlemi eklendiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre,Bahşılı ilçesi Doğanay mahallesi Atatürk caddesi Belediye kuyularının enerjisini sağlayan resmi trafonun elektriğini kesmeye gelen Enerjı sa ekipleri ile Belediye fen işlerinden sorumlu Amirler arasında tartışma çıktığı ve çözümün trafonun elektriğini kesmek değil,güç kaybetmesindeki,şarteli attırmasının nedeni bulunarak o kısmın güçlendirilmesi gerektiği iletildi.

Doğanay Mahallesindeki M.K isimli mahalle sakini ise tepki göstererek,Kırıkkale nin en gözde ilçe si sahilleri villalarla dolu kızılırmağın süslediği en güzel yerleşim yerimiz ama böyle bir şey görmedik,sürekli elektriklerin gelip gitmesi yüzünden çamaşır makinelerimiz,su motorlarımız,elektrikli cihazlarımız zarar gördü.bu nedir yaa,neden bir çözüm bulunmuyor,bu insanların feryadını duyan bir yetkili yokmudur.bu nasıl bir memlekettir anlamayadık yaa.

 

Belediye Fen işleri Yetkilisi N.U ise ben burada trafomuzun elektriğini keserek ilçemizin arife gününde suyunu kestiremem, gitsinler trafoyu veya sorun nerede ise onu kökünden halletsinler.Keyfi olarak çok zaruri olmadığı müddetçe bayram arifesi kimse gelipte su kuyularının trafosu fazla akım  çekiyor safsataları ile elektriğimizi kesemez,buna mani oluruz.dedi. Enerjı sa ekipleri ile tartışma yaşanan olayda Bahşılı emniyet ekipleri de kontrole geldi.

Son dakika bilgisi olarak gelen bir haberde,O mahalleyi ve kuyuların trafosunu besleyen ana şartelin daha güçlüsü takılarak yenilendiği bildirildi.

 

Bu haber 1422 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi