Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Baş.Yrd.Beşir Atalay Cumhurbaşkanlığı seçimi startını Bahşılı dan verdi

Baş.Yrd.Beşir Atalay Cumhurbaşkanlığı seçimi startını Bahşılı dan verdi

Tarih 05 Ağustos 2014, 00:21 Editör PINAR YILMAZ

Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Beşir Atalay Cumhurbaşkanlığı seçimi startını Bahşılı dan verdi

Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Beşir Atalay Cumhurbaşkanlığı seçimi startını Bahşılı dan verdi

Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Beşir Atalay Cumhurbaşkanlığı seçimi için bugün ilçe ziyaretlerine Bahşılı dan başladı.

Belediye önünde Karşılanan Başbakan    yardımcısını, Bahşılı Kaymakam ı Harun Ersin Polat,Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar,Bahşılı Emniyet müdürü Uğur Çelik,İl başkanı Mürsel Akçay,Bahşılı AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar,Kırıkkale Kadın kolları başkanı,bahşılı Kadın Kolları başkanı,il ve ilçe Gençlik kolları başkanı,İl genel meclis başkanı, Bahşılı Meclis Üyeleri, kalabalık bir Bahşılı vatandaşlar katıldı.

Sayın Başbakan Yardımcım Profesör doktor Beşir Atalay,Değerli Kırıkkale Belediye başkanım,İl başkanım,İl genel meclis başkanım,Kadın kolları başbakanım,Gençlik kolları başkanım,sayın eski millet vekilimiz Murat Yılmazer,değerli il yönetimindeki arkadaşlarımız,değerli basın mensupları sevgili hemşerilerim hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Sayın başbakan yardımcım ilçemize hoş geldiniz,onur verdiniz,şeref verdiniz.Türkiye nin en önemli sorunlarında,önünü açmada, büyük fedakarlıklar göstererek büyük çalışmalar yapmaktadır.Bunca çalışmalar arasında bu seçim çalışmasında bize de zaman ayırması,bizimle birlikte olması bizi ayrıca mutlu etmiştir.

Bu seçimin önemini hepimiz çok iyi idrak ediyoruz.

Sayın Başbakanımız Tayip Erdoğan ın cumhurbaşkanı olması ve ilk defa seçimle gelecek cumhurbaşkanı olması ,Türkiye adına Dünya ya verilecek mesaj adına çok önemlidir.

Bizde Ramazan ayından itibaren gece gündüz ilçe teşkilatıyla Bahşılı halkıyla bu çalışmaları devam ettirdik  ve geldik.Artık son bir haftamız yoğun bir şekilde hem merkezde dünde Küreboğazı köyünde çalışmalarımızı yaptık,bu haftada devam edeceğiz.

Bunun neticesinde milletin adamı , Dünya lideri sayın Recep Tayip Erdoğanı cumhurbaşkanı yaparak ona 12 yıl Türkiye ye ve Dünya ya verdiği hizmet için teşekkür edeceğiz arkadaşlar.

Bu yüzden son haftaya girdik ,çalışmalarımızı yürüteceğiz ve ilk turda,hatırı sayılır güzel bir oyla Başbakanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız.bunun için çalışmalarımıza devam edeceğiz,tekrar sayın başbakan yardımcıma ve sizlere katılımınızdan dolayı çok teşekkür eder saygılar sunarım.

 

Atalay ise yaptığı konuşmada şunları söyledi.

Atalay,’’ Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale'ye bağlı Bahşılı, Keskin, Balışeyh ve Delice ilçelerini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

 

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar'ı makamında ziyaret eden Atalay, cumhurbaşkanlığı için yurt dışında Türk vatandaşlarının sandık başına giderek oylarını kullanmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulundu. Hükümet olarak, yurt dışında oy kullanılması konusunu yasal düzenlemeyle hayata geçirdiklerini belirten Başbakan Yardımcısı Atalay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oradaki diplomatik misyonlarımızla doğrusu bugün alınan bilgiler daha kesin değil ama dışarıda seçimlere katılım çok yüksek değil. Bunun bir sebebi; randevu sistemi ve sadece belli merkezlerde oy kullanılması. İnsanların çok uzaklardan oy kullanmaya gelmesi ve bir de önceden randevu alınması. Bu randevu konusu özellikle Avrupa da çok başarılı yürümedi. Dolayısıyla istenen yükseklikte katılım olmadı. Halbuki yurt dışına gittiğimizde her vatandaşımız 'Biz de oy kullanalım, çünkü diğer ülkeler kendi vatandaşlarını oy kullandırtıyor' diyordu. Yurt dışında 3 milyona yakın seçmenimiz var. Tabii sebepleri araştırılır. Randevu sistemi bunlardan birisi, inşallah herhalde gecikmeden oradaki aksaklıkları gideririz. Yasal düzenleme yapmak, o kanunu değiştirmek lazım. O randevu sistemi veya seçimi, katılımı zorlaştıran unsurları yenileriz. Parlamentoda gündeme gelir. Öyle umut ediyorum."

Başbakan yardımcısı Bahşılı Kadın kolları ve ilçe teşkilatını da yanına alarak sorularını aldı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Esnafları da gezen Atalay,Ana caddeye bakan Kırathane de de bütün ziyaretçilerle beraber çay içti halkın sesini dinledi,seçim için Başbakan Tayip Erdoğan a destek istedi.

Daha sonra Keskin ilçe sine hareket ederken Bahşılı dan memnun ayrıldığı gözlendi.

 

 

 

 

Bu haber 2099 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi