Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Başkan Uyar,dan  Sarıkayalar köylerine seçim gezisi

Başkan Uyar,dan Sarıkayalar köylerine seçim gezisi

Tarih 08 Ağustos 2014, 01:43 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı Belediye Başkanı Uyar ile İlçe başkanı Duyar B. Sarıkayalar ve K.Sarıkayalar köyüne seçim gezisi düzenledi.

Bahşılı Belediye Başkanı Uyar ile İlçe başkanı Duyar B. Sarıkayalar ve K.Sarıkayalar köyüne seçim gezisi düzenledi.

Önce Büyük Sarıkayalar köyüne seçim ziyaretinde, Bahşılı Belediye başkanı İbrahim Uyar'ı ,AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar'ı,Başkan yardımcısı Hüseyin Yaman,İl genel Meclis Üyesi Ahmet Zeybekoğlu,Belediye meclis üyeleri,Mehmet Dönmez,Murat Kaplan,Faruk Şarlıoğlu,Süleyman Gündoğdu, AK Parti ilçe yönetimi,gençlik kollarını, Muhtar Haydar Karayel ve ihtiyar heyeti ile köylüler karşıladı.

 

Köy meydanında muhtar odası önünde karşılanan AK Parti heyeti camii altında bulunan toplantı salonunda yemek ikram edildi.

Muhtar Haydar Karayel ve köylülerin genel isteklerini biz elbette hem özel idarenin hem de belediyenin bütün imkanlarını  kullanarak sağlayacağız diyen başkan Uyar devam etti.

Uyar,’’ sarıkayanın sanatkarları üreten emeğe saygı gösteren ve yanında insan çalıştırarak insanlara ekmek veren bir köylülerimizsiniz.12 yıldır ülkemizi yöneten hem ülkemize hem de İslam alemine bütün hizmetleri gerçekleştiren Tayyip Erdoğan ı cumhurbaşkanı seçeceğiz.sizin verdiğiniz destekler karşılık beklemeden verilen desteklerdir.bu zamana kadar yapılan seçimlerde hep yüksek oylar verdiniz,aynı desteği de ona vereceğimiz yüksek oylarla onu mutlu edip cumhurbaşkanı seçelim diyorum.Hem ülkemizde hem İslam aleminde,kim bir yer de ezildi ise Müslüman Hıristiyan fark etmeksizin ezilen mazlumların sesi olarak hizmet etti,söylediklerinin arkasında dimdik durdu.şimdi 10 yıl sonra daha güçlü olmak için,bütün Müslümanları kollamak için,dünya yı dinletecek lideri seçmek için ,Türkiye deki gücümüzü artırmak için destek vereceğiz,arkasında olduğumuzu Dünya ya göstereceğiz.

Sizlerden hiçbir şüphemiz yok,sandıkları yüzde 70-80 oy vererek arkasında olduğumuzu göstereceğiz.

 

Bir köylünün güzel sözü ise başkanı ve Bahşılı dan gelen heyeti çok mutlu etti.

Sarıkayalı köylü şunu söyledi,Tayyip Erdoğan İstanbul a belediye başkanı olduğunda İstanbul kurtuldu,Başbakan olduğunda ise Türkiye kurtuldu,Cumhurbaşkanı olduğunda ise İslam coğrafyası kurtulacak.dedi.Bu söz alkışlanır diyen başkan alkış tuttu.

Sarıkaya’nın ihtiyaçları sıralandı.

Bunlar ise Bahşılı ya geliş gidişlerde kullanılmak üzere araç,su şebekelerindeki arızanın yapılması,çocuk oyun parkı istendi.camii havlusunun temizlenmesi,önemli günlerde özellikle cenaze günlerinde kullanılmak üzere kalıcı çadır kurulması sözünü veren başkan köylüler tarafından takdirle karşılandı.

Ayrıca Karakeçili ilçe arazi hattının sağlayan yolun düzenlenmesi istendi.

Başkan Özel idarenin bütçesinden ne alabilirsek alacağız alamazsak oradan gelecek diye beklemeyeceğiz, bu belediye sizin belediyeniz elimizden gelen hizmeti yapacağız.Ben şuna üzülürüm bize bağlı bir köyseniz buranın ihtiyacı olan hizmeti biz vermeliyiz.bundan sonra belediye olarak,il genel olarak her türlü yardım ve hizmetleri getireceğiz.

Bahşılı ziraat bankamızı destekleyelim,başka yerlerdeki hesaplarınızı ve emekli maaşlarınızı,diğer maaşlarınızı buradan almak için hesaplarınızı taşımanız gerekir.İlçemize gelen bu bankayı desteklememiz gerekir.dedi.

Küçük Sarıkayalar köyünde ise, Başkan Uyar şunları söyledi.

İbrahim Uyar,’’Üreten insanlarınız ve başka insanlara ekmek veren insanlarınız var,sizi tebrik ediyorum.12 yıldır üreten yöneten dünya ya örnek insan olan Tayyip Erdoğan ı cumhurbaşkanı seçeceğiz.zaten sizlerden hiçbir şüphemiz yok,karşılık beklemeden vereceğiniz oyların kıymetini biliyorsunuz,bunu bundan önceki seçimlerde kanıtladınız.

 

Vereceğimiz yüksek oylarla ona olan vefa borcumuzu fazlasıyla kanıtlayalım.12 yıldır bize gecesini gündüzüne katarak çalışan bu milletin adamını cumhurbaşkanı seçerek Türkiye de ve Dünya daki Müslümanlara kanıtlamak için seçeceğiz.

Pazar günü dört  elle sandığa gidip oylarımızı Tayyip Erdoğan a vererek , Diyeceğiz ki Türkiye ye Dünya ya işte bu bizim liderimiz bu bizim Cumhurbaşkanımız diyeceğiz.

 

Tam destek aldığı Küçük Sarıkayalar köyünde yapımına başlanan camii için kum ve çimento istendi,birde sokak lambalarının yanmadığı,içme suyunun az olduğu köy içine kilit parke yapımının talep edildiği muhtar Cengiz Gülçimen tarafından iletildi.

Camii inşaatı da gezilerek incelemede bulunuldu.

 

Bu haber 1939 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi