Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KARAAHMETLİ KÖYÜ ZİYARETİNDE TAYYİP ERDOĞAN A DESTEK İSTENDİ

KARAAHMETLİ KÖYÜ ZİYARETİNDE TAYYİP ERDOĞAN A DESTEK İSTENDİ

Tarih 09 Ağustos 2014, 02:13 Editör PINAR YILMAZ

KARAAHMETLİ KÖYÜ ZİYARETİNDE İSE KÖY KAHVESİNİN BAHÇESİNDE TOPLANTI YAPILDI

KARAAHMETLİ KÖYÜ ZİYARETİNDE İSE KÖY KAHVEHANESİNİN BAHÇESİNDE TOPLANTI YAPILDI

Karaahmetli köyü ziyaretinde ise köy kahvehanesinin bahçesinde toplanan 100-150 vatandaş başkanın söylemlerini dinlediler ve bazı isteklerde bulundular.

Buradaki toplantıya Belediye başkanı İbrahim Uyar,İlçe Başkanı Sadullah Duyar,Başkan yardımcısı Hüseyin Yaman,İl genel meclis üyesi Ahmet Zeybekoğlu,Karaahmetli eski belediye başkanı İsmail çinkaya,Bahşılı Meclis Üyeleri Mehmet Dönmez,Murat Kaplan,Faruk Şarlıoğlu,İsa Teke,Süleyman Gündoğdu katıldı.

Köy muhtarı Muzaffer Sarıkaya ise halkın taleplerini dile getirdi.

Sarıkaya,’’Değerli başkanım,İlçe Başkanım,il genel meclis üyem,Basın mensupları değerli hemşerilerim hoş geldiniz. istediğiz taleplerden ise Cenaze olduğunda cenaze aracı ve mezar kazımın da kepçe, Ayda birkaç kere çöp araçları, Cenaze çadırları, Göle giden her iki yolunda asfalt yapılarak tozdan kurtarılması,içme suyu depo bakımı gibi taleplerimizin olduğunu,başkanında belediye imkanları doğrultusunda yapabileceklerini söyledi.Bu zaman kadar Bahşılı dan hiçbir belediye başkanının uğramadığı Karaahmetli ye yeni AK partili belediye başkanının uğraması bizi onurlandırdı teşekkür ederiz.dedi.Başkanım bizimle ayrıca çok ilgileniyor,bütün sorunlarımızı biliyor.

 

Belediye başkanı İbrahim Uyar ise şunları söyledi. Değerli hemşerilerim sizleri en derin saygı hürmetle selamlıyorum.Belde iken Türkiye politikası doğrultusunda tasarruf tedbirlerine takılan nüfusu düşen beldeler köy yapıldı.Şimdi Bahşılı ya bağlı kasaba iken köy oldunuz,bizim bir mahallemiz gibisiniz.

Belediye hizmetlerinizi, kültürünüzü unutmayın. Konya kulu yolu buradan geçiyor,tabiat parkı var,ilerde bu gelişmelerle tekrar belediyeliği yakalama gibide bir şansınız var.sizlere özel idarenin vereceği hizmetleri getirmeye uğraşacağız.      

Bundan sonra belediye olarak bize ne düşüyorsa o sorunu ayağınıza getireceğiz. Eğer sizler bize bağlı bir köy iseniz ihtiyacınız varken civarlardan değil benden istemelisiniz, bizde bunu yerine getirmeye çalışacağız. Karaahmetli  Bahşılı güzellik olarak Allahın bize bir lütfü, şu güzelliklere bakın. sizler üreten insanlarsınız,üreten insanlar hiçbir zaman kaybetmezler.Bakın size iki adet kalıcı ihtiyaçlarınızda cenazenizde kullanılmak üzere kapalı çadır vereceğim.Bu göl yolunuz yapılması için il genelden olsun,başka çarelerde olsun muhakkak yapılacak.

Taşımacılık konusunda Karahametli köyü göze alınacak,sizler bize gelen giden insan sayılarını bildirin.

İlaçlama aracını gönderdik, çöp aracını göndereceğiz. Ziraat bankamıza sahip çıkalım hesaplarımızı ve maaşlarımızı bu bankamıza taşıyalım.

 

Sizleri, İktidarın nimetlerinden her türlü şekilde yararlandıracağız.Engellilerle ilgili bir projemizi hayata geçirmeye başladık,onun için genç bir ekip kurduk.Kafanız neye takılırsa kapımız size her zaman açıktır,ilçe teşkilatımızda her saat açık,artık biz bize birlikte beraberiz.Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimimizde sizlere güveniyoruz.Eski küskünlükler ve kırgınlıklar bir kenara bırakıp 12 yıldır bu memlekete hizmet etmiş milletin adamına oyumuzu vererek ilk turda cumhurbaşkanı yapacak ve daha büyük hedeflere gideceğiz.Oylarımızı Tayyip Erdoğan a verecek ve çocuklarımızın geleceğini kurtaracağız.Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum Allaha emanet olun.dedi.

Karaahmetli baraj gölü kıyısındaki muhtarlığa ayit konuk evinde yemek ikramı yapılarak Tabiat parkıda gezildi.

 

 

 

 

Bu haber 2205 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi