Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı seçim günü olaylar ardı ardına geldi

Bahşılı seçim günü olaylar ardı ardına geldi

Tarih 11 Ağustos 2014, 13:30 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı seçim günü Kırıkkale nin akınına uğradı olaylar ardı ardına geldi

Bahşılı seçim günü Kırıkkale nin akınına uğradı olaylar ardı ardına geldi.Dört olay birden yaşandı.
1: Kapulu kaya baraj gölünde Kars nüfusuna bağlı 1990 doğumlu bir genç serinlemek isterken boğuldu.
İlçe jandarma ekiplerinin ve vatandaşların yardımı ile cenazzesi çıkarılan Umut Güzel isimli vatandaşın cenazesi Yüksek İjhtisas hastanesi morguna kaldırıldı.
 
 
2 : Bahşılı da Bazı alışveriş merkezlerinin yol kıyında olması oto park alanının geniş olmaması yüzünden iki grup kavga etmiş ve tatsız  durumlar ortaya çıkmıştır.Bahşılı emniyetinin taşkınlık yapan gruplara zamanında müdahelesi ve aklı selim davranışı sayaesinde olay büyümeden sakinleştirildi.Bu durumu artık yetkililer ve Alış veriş merkez işletmecileri dikkate alması gerekir.
 
 
 
3: Bahşılı Piknik alanlarının dolması üzerine seçimlerden Kırıkkaledeki çoğu işyerlerinin kapalı olması ile Kızılırmak kıyına akın eden Vatandaşlardan ikisi Bahşılı Yeşilvadi Piknik alanı yolunda kafa kafaya çarpıştı.Şans eseri yaralı olarak hastanelere kaldırılan dört vatandaşın durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 

Mustafa Alper (23) 71 EC 880 plakalı araç karşı yönden gelen Kadir Yorgun (26) yönetimindeki 71 FC 542 araçla kafa kafaya şerit ihlali yüzünden kaza yaptığı ve araçlarda bulunan Kamer Yorgun (17) ve Hasan Şah ın da yaralndı.Araçlarda maddi hasar meydana gelirken chafta sonu yoğunluğunun ve sıcakların kazayı getirdiği ön plana çıktı.

  

4: Aynı kaza anında ise Celala Bayar piknik alanında suni oluşturulan sembolik gölde ise milletin gözleri önünde 16 yaşında bir genç boğuldu.Kırıkkale den piknik için Celal Bayar parkına gelen

Kadir Yiğit iki arkadaşınıda pikniğe telefonla davet eder.onlarında gözünün önünde göle girerek pantolonunu ve yüzünü yıkamak isterken yosunlkarla kaplı göle düşer,etraftan gelen vatandaşlarında yardımcı olmak istemesi suda kaybolan gence fayda etmez.Bahşılı Emniyeti nin geniş güvenlik önlemi aldıkları olay yerine gelen Kırıkkale İtfaiye ekipleri ve Bahşılı da ikamet eden Dalgıç Murat Kandıralı nın yoğun çabaları neticesinde düştüğü yerden 10 metre aşağıda yosunların arasında kaybolmuş ceseti bulundu.

 

Olay yerine gelen 112 Acil Ambulans görevlileri Ayla Gözet ve Fatih Yağbasan ilk müdaheleyi ambulansta yaparak yüksek ihtisas hastanesi Acil bakıma naklederler.Yoğun bakımda tekrar hayata döndürülen Kadir Yiğit bir saat yaşasa da daha sonra bütün çabalara rağmen vefat ettiği bildirildi.görgü şahitlerinin ifadesi ve piknik yaptıkları mekanda alkol aldığını işaret eden bulgular biraz olaya açıklık getirmektedir.

Bahşılı emniyetinin geniş kapsamlı araştırma yaptığı bu vahim boğulmada,

insanların ne kadar bilinçlendirildikleri ve Celal bayar parkı,Bahşılı Belediyesi yeşil vadi piknik alanı ve Kızılırmak kıyılarında,Baraj göletinde suya girmenin ne kadar tehlikeli oldukları gözler önüne serilmektedir.

Burada birkere daha Kırıkkale nin İlçelerini ve köylerini sınırları arasına alan Kızılırmak ve üç tane baraj gölü olmasına rağmen neden bir su altı kurtrma ve Dalgıç ekibinin olmaması halkın dikkatini ve tepkisini çekmektedir.

Bu haber 3532 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi