Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Tarım dan Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi

Tarım dan Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi

Tarih 20 Ağustos 2014, 08:19 Editör PINAR YILMAZ

Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi Vali Ali KOLAT ın Katılımıyla Açıldı

“Tarım ve İnsan” Konulu Fotoğraf Sergisi Sayın Valimiz Ali KOLAT’ınKatılımıyla Açıldı.

Bakanlığımızca bu yıl 5.incisi düzenlenen   " Tarım ve İnsan " konulu Fotoğraf sergisi Sayın Valimiz Ali KOLAT’ın katılımıyla PodiumAVM’de açılmıştır. Açılışa Sayın Valimiz Ali KOLAT’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Harun KARABULUT, İl Emniyet Müdürü Hasan ONAR, İl Özel İdare Meclis Başkanı Şerafettin ATALAY, Kırıkkale’de bulunan Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Yusuf BOSTANCI, Karadenizbirlik Müessese Müdürü Erol ŞEN, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürleri, Şube Müdürleri,  Teknik elemanlar ve davetliler katılmışlardır. 

Açılışta bir konuşma yapan İl Müdürü Recep KIRBAŞ Kırıkkale tarımı hakkında katılımcıları bilgilendirmiştir. KIRBAŞ Kırıkkale nüfusunun %22’sinin tarımla iştigal ettiğini 190 bin hektar tarım alanının her sene ekildiğini, 110 bin hektar tarım alanının nadasa bırakıldığını, nadas alanını azaltmak için kurağa dayanıklı aspir gibi bitkilerin ekiminin yaygınlaştırılmasına önem verdiklerini söyleyerek bu yıl ilk kez Çevre Amaçlı Tarım Alanlarının Korunması Projesi, Çiftlik Muhasebe Veri Ağı Projesi, Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Desteklemesi gibi desteklemelerini başlattıklarını söyledi. Ayrıca ilde tarım çeşitliliğini artırmak için mantar, çilek, patates, çerezlik kabak yetiştiriciliğini’de yaygınlaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

Açılışta bir konuşma yapan Sayın Valimiz Ali KOLAT; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının çalışmalarının her geçen gün arttığını, Kırıkkale’nin önemli bir tarım potansiyelinin olduğunu İl Müdürlüğününde bu potansiyeli değerlendirme adına önemli çalışmalar yaptığını ifade ederek bu serginin yapılan bu çalışmaların birgöstergesi olduğunu söylemiş ve emeği geçenlere teşekkür etmiştir.

Daha sonra sergisi Sayın Valimiz Ali KOLAT tarafından sergi açılışı gerçekleştirilmiştir.

Bakanlığımızca, " Tarım ve İnsan " konulu 5. Ulusal Fotoğraf Yarışmasıyla Ülkemizin sahip olduğu doğal zenginlikleri ve tarımsal kültür birikimimiz gözler önüne serilmiştir.
İl Müdürlüğümüzce Kırıkkale insanının beğenisine sunulan " Tarım ve İnsan " konulu fotoğraf

sergisiyle tarım, kültür ve sanatla buluşturulmuştur.

Bu sergiyle İlköğretim öğrencilerinden profesyonel fotoğraf sanatçılarına kadar uzanan katılımcının hazırladığı fotoğraflar arasından seçilen fotoğraflar 18-21.08.2014 tarihleri arasında PODİUMAVM'desergilenecektir. Tüm halkımız davetlidir.

 

                                                                                                                      Recep KIRBAŞ

                                                                                                                          İl Müdürü

Bu haber 1198 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi