Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Vali Kolat tan 30 Ağustos resepsiyonu

Vali Kolat tan 30 Ağustos resepsiyonu

Tarih 02 Eylül 2014, 01:22 Editör PINAR YILMAZ

Vali Kolat,30 Ağustos zaferinin Türk milletin bağımsızlığının kazanılmasında büyük rolü olduğunu söyledi

Bağımsızlığımızın temel taşı

Kırıkkale Valisi Ali Kolat 30 Ağustos nedeniyle verilen resepsiyonda 30 Ağustos zaferinin öneminden bahsederek Türk milletin bağımsızlığının kazanılmasında büyük rolü olduğunu söyledi

 

 

Resmi büyütmek için üzerini tıklayın...

Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat Hanımefendi tarafından verilen resepsiyona Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya ve eşi, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve eşi Hilal Saygılı, İl Protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları ve gazilerimiz, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, basın mensupları ile davetliler katıldı.Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat , misafirlerini kapıda karşıladılar.

Minnet ve şükranla anıyorum

Vali Kolat resepsiyon başlamadan önce yaptığı konuşmada; ‘‘ 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonuna iştirakiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile de 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum. Zafer Bayramının kutlanmasına vesile olan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; silah arkadaşlarına, tüm şehitlerimize, gazilerimize, vefat edenlere ve yakınlarına teşekkür ediyorum. Minnet ve şükranla anıyorum. Gerçekten onların fedakârca yaptığı ve olumsuz şartlarda hiç pes etmediği mücadele 30 Ağustos Zaferiyle sonuçlandırılmış ve 30 Ağustos Zaferi de Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın temel taşı olmuştur. Bu vesile ile bizleri bugünlere ulaştıran başta Cenab-ı Allah olmak üzere; Devlet büyüklerimize ve emeği geçen herkese minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlere de katıldığınız için teşekkür ediyorum.Bu arada 12 Cumhurbaşkanımız göreve başladı. Yeni Hükümetimiz kuruldu. Hem Sayın Cumhurbaşkanımıza, hem yeni Hükümetimize, milletimize ve memleketimize hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle başarılar diliyorum. Hepinize katıldığınız ve şeref verdiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum. Bu vesile ile şehitlerimizi rahmetle anıyorum. ’’ dedi. Vali  Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat ,  resepsiyona katılan davetlileri masalarında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

 

Bu haber 1084 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi