Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YAKAMOZ KOLEJI YİNE BAŞARDI

YAKAMOZ KOLEJI YİNE BAŞARDI

Tarih 02 Eylül 2014, 01:36 Editör PINAR YILMAZ

YAKAMOZ KOLEJI YİNE BAŞARDI

YAKAMOZ KOLEJI YİNE BAŞARDI

10 yıllık kolej tecrübesine sahip Yakamoz Koleji, yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıklarına devam ediyor. Yakamoz Koleji kurucu müdürü Öznur Büşra Usluadam teog yerleştirme sonuçlarını değerlendirdi

 

 

  Yıların tecrübesi 

 EOG yerleştirme ortalaması 446, not ortalaması 89 ve yılsonu not ortalaması 89 olan Yakamoz Koleji, Kırıkkale’de ilkokul-ortaokul dalları içerisinde 10 yıldır devam eden lider olma başarısını sürdürdü. Başarıyı sağlayan yöntemlerinin eğitimde benimsedikleri ilke ve misyon uyumundan kaynaklandığını, popüler olmak adına eğitim anlayışlarından ve önceliklerinden taviz vermediklerini her zaman dile getiren Usluadam ‘’Hedefimiz sadece başarılarıyla mutlu olan değil, mutlu ve başarılı öğrenci odaklı kendini geliştiren öğrenciler, öğrencisini en iyi şekilde tanıyan öğretmenler, okul ile işbirliği içinde veliler üçgenini sağlamaktır. Bu dengeli üçgen her türlü başarıya kolayca ulaştırır.’’ dedi. 

 

Devlet teşviki 

Usluadam, “Özel okullara geçişte devlet teşviki uygulamasının, özel okulların atıl kapasitesini değerlendirmek yanında başarılı öğrencilere kaliteli eğitim şansı vermesi ilaveten kaynaştırma öğrencilerine fiziki koşulları çok daha iyi ve birey bazında ilgilenme imkânlarına sahip özel okullarda okuma şansı vermesi açısından çok değerli” diye konuştu. 

 

 

Bu haber 1765 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi