Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Muhtar,ın Kurban Parası telefonla Dolandırıldı

Muhtar,ın Kurban Parası telefonla Dolandırıldı

Tarih 27 Eylül 2014, 15:43 Editör PINAR YILMAZ

telefon simsarlarının bu seferki kurbanı bir muhtar.Muhtar,ın Kurban Parasını Dolandırıcılar Kaptı

Telefon simsarlarının bu seferki kurbanı bir muhtar.

Muhtar,ın Kurban Parasını Dolandırıcılar KaptıMuhtar,ın Kurban Parasını Dolandırıcılar Kaptı.

Kırıkkale'nin Selim Özer Mahallesi Muhtarı 58 yaşındaki Zülfikar Erkoç, kurban almak için üzerinde bulunan 5 bin 340 liray,ı telefon dolandırıcılarının verdiği hesap numarasına yatırdı. Polis, Muhtar Erkoç'u dolandırıcıların hesabına 15 bin lira daha yatıracağı sırada engelledi.

Selim Özer Mahallesi Muhtarı Zülfikar Erkoç'u arayan bir kişi, "Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçmiş. Bankalarda bulunan paranızı sahte kimliklerle çekecekler. Şu an operasyon düzenliyoruz. Cumhuriyet Başsavcımızın haberi var, operasyonun başında. Parayı istediğimiz hesaba yatırın. Daha sonra operasyon bittikten sonra paranızı fazlasıyla devletten alacaksınız" dedi.

Telaşlanan Muhtar Erkoç üzerinde bulunan 5 bin 340 lirayı Zafer Caddesi'nde bulunan Ziraat Bankası Şubesi'ne giderek, ATM'den verilen hesaba yatırdı. Arayan kişi, gönderilen paranın yetersiz olduğunu söyleyip, Erkoç'tan 15 bin lira daha göndermesini istedi. Erkoç, bu telefonun ardından bankaya girerek 15 bin lira kiredi başvurusunda bulundu. Bu sırada Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Güven Timleri, Erkoç'un telaşlı ve panik durumunu fark edip müdahalede bulundu. Polisler, Erkoç'un anlattıklarını dinledikten sonra onun krediyi çekmesine engel oldu.

Kurban ortaklarından aldığı parayla toplam 5 bin 340 lirayı dolandırıcıların verdiği hesap numarasına yatıran Muhtar Erkoç, "Eğer polis ekipleri gelmeseydi, 15 bin lira daha yatıracaktım. Bütün kurban paramı yatırdım" dedi. Muhtar Erkoç'un bankaya yatırdığı paranın dolandırıcılar tarafından hemen çekildiği de tespit edildi. Polisin olayla ilgili araştırması sürüyor.

 

 

Bu haber 1347 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi