Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YAHŞİHAN DA CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

YAHŞİHAN DA CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

Tarih 17 Ekim 2014, 14:03 Editör PINAR YILMAZ

YAHŞİHAN DA CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

YAHŞİHAN’DA “CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI”

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında Yahşihan İlçe Müftülüğü tarafından Yahşihan Kaymakamlığı Mavi Salon’da “Cami ve Gençlik” temalı bir program düzenledi.

 

Düzenlenen Programa Kaymakamımız Sayın A. Ferhat ÖZEN, İlçe Jandarma Komutanı Ütgm. Rıdvan AKSOY, İlçe Müftümüz Arif BAYRAK, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Mahalle ve Köy Muhtarları, İlçe merkezinde ve köylerde görev yapan İmam Hatipler, Kur'an Kursu Öğreticileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Kutlama programı okunan  Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Yahşihan Kaymakamı Sayın A. Ferhat ÖZEN, bütün din görevlilerinin “Camiler ve Din Görevlileri Haftasını” kutladı.

 

İlçe Müftüsü Arif BAYRAK  “Camilerimiz toplumsal hayatımızda gerçekten çok önemli yeri olan camiler hem ibadet yerlerimiz ve hemde Kabe'nin birer  şubeleridir. Burada cenab-ı Allah hepimize hayırlı hizmetler sunmayı nasip etsin. Tabi bu camilerin esas süsü cemaattir.Cemaatinde en önemlisi  gençlerimizdir. Din görevlisi arkadaşlarımız  milletimizin doğumundan ölümüne kadar sosyal bir hizmet sunanlar. bu cefakar ve fedakar insanlarımız toplumumuzun gönül köprülerini kurarlar dedi. İlçe Müftüsü Arif BAYRAK açılış konuşmasına mütakip “Cami ve Gençlik” konulu bir konferans verdi.

 

 

Yahşihan Kaymakamı Sayın A.Ferhat ÖZEN Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda yaptığı konuşmalarında, Camilerin; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik duygularımızı güçlendiren yerler olduğunu ifade etti. Din görevlilerine hitaben, “Sizler her hareketiyle örnek insan olmak zorundasınız.” dedi. Yahşihan Kaymakamı Sayın A.Ferhat ÖZEN  "Camilerimiz güzel ahlakın işlendiği dini ve milli kültür ocaklarımızdır. Camiler aynı zamanda birbirimize merhamet etmeyi, acıları paylaşmayı, yardım etme duygularını kazandığımız kutsal yerlerdir." diye konuştu. 

 

Bu haber 2157 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yahşihan

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM. YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi