Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YAHŞİHAN KAYMAKAMI ÖZEN E ANLAMLI ZİYARET

YAHŞİHAN KAYMAKAMI ÖZEN E ANLAMLI ZİYARET

Tarih 19 Ekim 2014, 20:44 Editör PINAR YILMAZ

YAHŞİHAN KAYMAKAMI ÖZEN E ANLAMLI ZİYARET

 YAHŞİHAN KAYMAKAMI ÖZEN’E ANLAMLI ZİYARET

     

Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat ÖZEN’in İlçe genelinde uygulamaya başlattığı “Şişe Kapakları Engelliler için Umut Oluyor”Kampanyası kapsamında geçtiğimiz günlerde bir bedensel engelli kişi daha akülü sandalyesine kavuşturulmuştu.

FATMA TEYZEDEN  KAYMAKAM özen e SÜRPRİZ ZİYARET”

Kampanya kapsamında kendisine Kaymakamlık tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edilen bedensel engelli Fatma teyze, Yahşihan Kaymakamı A.FerhatÖZEN’e makamında sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Yahşihan Kaymakamı A.FerhatÖZEN’eteşekkürlerini ileten Fatma Teyze  “30 yıl önce geçirmiş olduğum bir rahatsızlıktan dolayı yürüme engelli oldum. Bir akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacım vardı. Maddi durumum yetersiz olduğu için alma imkanım yoktu.   Kaymakamımız sağ olsunlarbana  mavi kapak projesinden  akülü tekerlekli sandalye hediye ettiler. Artık eskiden evden dışarı çıkamıyordum, şimdi tekerlekli sandalyem ile birlikte her yere gidiyorum. Bana bu mutluluğu yaşatan Kaymakamımıza kendisindenhabersiz eşim ile birlikte birteşekkür ziyareti yapmak istedik ve buraya geldik kendisineçok teşekkür ediyorum, Allah başımızdan eksik etmesin diyorum” dedi.

“BU PROJEYE DESTEK VE KATKI VEREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN”

Eşinin mutlu olması kendisinde mutlu ettiğini belirten Halil amca ise, “Eşim eskiden evden dışarı çıkamıyordu, arkadaşlarının yanına gidemiyordu. Herkes parklarda otururken eşim evde oturup sıkıntı yaşıyordu. Eşime bir akülü tekerlekli sandalye alacak gücümüzde yoktuKaymakamımız sağ olsun kampanya kapsamında eşime bir akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Eşim artık bundan sonra kendi çabasıyla istediği yere gidiyor vegezebiliyor. Eşimin mutlu olması bizleri de mutlu ediyor. Sayın Kaymakamımıza ve buşişe kapaklarını toplayan biriktirenprojeye destek ve katkı verentüm herkese çok teşekkür ediyorum, Allah kendilerinden razı olsun” şeklinde konuştu

 

“ENGELLİLERİN HERZAMAN YANINDAYIZ”

 Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Yahşihan Kaymakamı  A.Ferhat ÖZEN , “Bugün ziyaretimize gelen Fatma teyze veeşi bizlerioldukça mutlu etti.  Fatma teyze daha önce talihsiz bir rahatsızlık neticesinde maalesef yürüme engelli olmuş durumda. Bizde kendisine Kaymakamlığımızın başlatmış olduğu “Şişe Kapakları Engelliler için Umut Oluyor” Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata katılabilmelerini sağlamak adına Fatma teyzemize debir akülü tekerlekli sandalye hediye ettik. Ben Ziyaretimize gelen ve bizleri ziyareti ile mutlu eden Fatma teyzemize tekrar geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum ve uzun ömürler diliyorum. Dedi.


Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat ÖZEN’e makamında gerçekleşen sürpriz ziyarette “Şişe Kapakları Engelliler için Umut Oluyor” proje koordinatörü Dr Tuğba ÖĞDEN’de hazır bulundu.

 Ziyaret gününün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

Bu haber 2396 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yahşihan

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM. YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi