Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
LİDER ÇOCUK TARIM KAMPI BAŞLADI

LİDER ÇOCUK TARIM KAMPI BAŞLADI

Tarih 22 Ekim 2014, 16:00 Editör PINAR YILMAZ

LİDER ÇOCUK TARIM KAMPI BAŞLADI

LİDER ÇOCUK TARIM KAMPI BAŞLADI

 

         Kırıkkale  Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve  Kırıkkale  İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu ‘Lider Çocuk Tarım Kampı’ Özbek Saran İlköğretim Okulu 4. Sınıfında okuyan 15 öğrenci ile 20 Ekim tarihinde başlamış olup 24 Ekim 2014 tarihinde son bulacaktır.

Doğa bilinci çevre farkındalığı kazandırmak, tarladan sofraya gıda üretim teknolojileri ve gıda güvenilirliği hakkında bilgi vermek amacıyla böyle bir program düzenlenmiştir.

Proğram kapsamında öğrenciler ilk gün Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde İl Müdürü Recep KIRBAŞ'ı makamında ziyaret ederek yapılacak olan etkinlik hakkında bilgi almışlardır. İl Müdürlüğü toplantı salonunda Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mustafa GÜNEŞ ve Tekniker Berrin HİŞTİR’inde katıldığı Müdürlüğümüz faaliyetlerinin anlatıldığı bir sunum yapılmıştır. Daha sonra İl Müdürlüğü bahçesi gezdirilerek çocuklara bahçede bulunan meyve ağaçları, sera ve tarım makinaları tanıtılmıştır.

  

İkinci gün ise Proğramda yer alan Fidan Dikim Şenliği çerçevesinde Orman ve Su İşleri Müdürlüğü Orköy şube Müdürü Mustafa PEKDEMİR ‘in de katılımıyla Hacıbey Toki ormanlık alanında fidan dikimi faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Çocuklarla “Lider Çocuk Tarım Kampı” etkinliği proğram hafta boyunca devam edecektir.

Bu haber 1196 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi