Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Tarım Müdürlüğünde Veda Programı

Tarım Müdürlüğünde Veda Programı

Tarih 22 Ekim 2014, 16:11 Editör PINAR YILMAZ

Tarım Müdürlüğünde Görevden Ayrılan İdareciler İçin Veda Programı Düzenlendi

Tarım Müdürlüğünde Görevden Ayrılan İdareciler İçin Veda Programı Düzenlendi

İl Müdürlüğünde Vali Ali KOLAT’ın katılımıyla uzun yıllardır görev yapan ve 15 Nisan 2014 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan “Taşra Teşkilatı Yöneticilerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği”ne göre yerleri değiştirilen 1 il müdür Yrd. 3 Şube Müdürü ve 1 ilçe Müdürü için İl Müdürlüğü toplantı salonunda bir veda yemeği düzenlenmiştir.İl Müdürlüğünün organize ettiği veda yemeğine; Kırıkkale Valisi Ali KOLAT’ınyanı sıra, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve kurum personelleri katıldı. 

Bu kapsamda Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde  İl Müdür Yardımcılığı görevi yapan Ekrem Şener Muğla İl Müdür Yardımcılığına, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ömer Kuzucu Kırşehir İl Müdürlüğüne, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mustafa Güneş Çorum İl Müdürlüğüne,Gıda Yem Şube Müdürü Ali Kabaklı Bitlis İl Müdürlüğüne ve Yahşihan İlçe Müdürü Mustafa Demir Bingöl Kiğı İlçe Müdürlüğüne tayinleri yapılmıştır. Mustafa Güneş,Ali Kabaklı ve Mustafa Demir istifa ederek İl Müdürlüğünde mühendis olarak çalışmak istediklerini belirtmişlerdir.

 Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş veda yemeğinde yaptığı konuşmada; memuriyetin uzun bir süreç olduğunu ifade ederekbu zamana kadar Kırıkkale tarımına verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ederek yeni görev yapacakları yerlerde başarılarının devamını dilemiştir.

Vali Ali KOLAT;İl Müdür Yardımcı Ekrem Şener ve görevden ayrılan diğer şube müdürlerine bugüne kadar İlimizin tarım ve hayvancılık alanındaki ilerlemesinde gayretleri ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum, Müdürlerimize yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek kendilerine başarı belgesi ve plaket takdim etmişlerdir.

 

         Veda yemeğinden sonra İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda Vali Ali KOLAT başkanlığında İlçe ve Şube Müdürlerinin katılımı ile bir değerlendirme toplantısı yapılmıştır. Toplantıda Bitkisel Üretim, Hayvansal Üretim ve Gıda denetim konularında ilgili birim müdürleri Vali Kolat ı  bilgilendirmişlerdir. Kırıkkale tarımının daha iyi noktaya gelmesi için yapılması gereken çalışmalar görüşülmüştür.

Tüm Kurum Çalışanları, Tarım Camiası ve Kırıkkale’liler olarak   kendilerine yeni görevlerinde başarılar dilenerek uğurlandılar.

Bu haber 1259 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi