Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
İL MÜFTÜLÜK HATIRA ORMANINA 1000 FİDAN DİKİLDİ

İL MÜFTÜLÜK HATIRA ORMANINA 1000 FİDAN DİKİLDİ

Tarih 23 Ekim 2014, 11:52 Editör PINAR YILMAZ

İL MÜFTÜLÜK HATIRA ORMANINA 1000 FİDAN DİKİLDİ

İL MÜFTÜLÜK HATIRA ORMANINA 1000 FİDAN DİKİLDİ

2014 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kırıkkale-Ankara yolu üzerinde bulunan Müftülük Hatıra Ormanına sedir, karaçam, ve palamut olmak üzere 1000 (Bin) fidan dikildi.

Fidan dikimine İl Müftüsü Bekir GEREK başkanlığında İl Müftü Yardımcıları, daire personeli, din görevlileri, Abdullah İpekçi Kur’an Kursu, Atatepe Kur’an Kursu, Setüstü Selimiye Kur’an Kursu ve Çalılıöz Kur’an Kursu öğreticileri ile öğrencileri katıldı.

Fidanlar Kırıkkale Orman İşletme Müdürlüğünden temin edildi. Fidan dikiminde çok önemli olan can suyu ise Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden temin edilen sulama aracıyla yapıldı.

İl Müftüsü Bekir GEREK, fidan dikimi etkinliğine katılanlara ve katkı sağlayanlara teşekkür ederek, bizden sonraki nesillere bırakabileceğimiz en güzel mirasın ne mal ne de para; rahat bir şekilde yaşayabilecekleri tertemiz, yemyeşil bir dünya olduğunu, dolayısıyla bu hatıra ormanımızın gelecek nesillerimize güzel bir miras olacağını ifade etti.

Bu haber 965 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi