Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MHP DEN  BASIN AÇIKLAMASI

MHP DEN BASIN AÇIKLAMASI

Tarih 27 Ekim 2014, 18:43 Editör PINAR YILMAZ

MHP İL BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

MHP KIRIKKALE BASIN AÇIKLAMASI

 Ne yazık ki 3 vatan evladımızı daha kaybettik, 3 vatan evladımız daha şahadet şerbetini içtiler. 3 Ocağa daha ateş düştü. Hani artık kan akmayacaktı, hani silahlar susacaktı, hani nerde kaldı çözüm süreci, hani ne oldu açılım. Ne değişti, soruyorum buradan açılımın mimarına; ey Beşir bey,  adına çözüm süreci denen ihanet süreciniz ne oldu? Murada erdiniz mi? Bak gördün mü? Yine azdılar senin PKK’lı dostların, çözüm süreci yerini kanlı bir sürece bıraktı, açıldılar saçıldılar Kobani’yi bahane ederek her yeri yaktılar yıktılar onlarca insanımızı öldürdüler. Benim 3 yiğidimi Mehmetçiğimi şehit ettiler. Daha hala bu açılım maçılım, çözüm sürecini diyecek misiniz? Daha hala bunlarla masada pazarlılar edip, ahbaplık edecek misiniz, hala bunlara tavizler vererek müsamaha gösterecekseniz YAZIKLAR OLSUN size de, hükümetinize de, bu açılım saçmalığına destek veren cümlenize de!

   Kimden korkuyorsunuz, neyden korkuyorsunuz?.. Niye çekiniyorsunuz. Bu PKK’lı itlerin anlayacağı dilden niye konuşmuyorsunuz? Bunların tepelerine neden inmiyorsunuz? Yeter artık yeter kalksın F 16’ larımız, takılsın peşlerine özel timlerimiz, komandolarımız, yağsın tepelerine bombalarımız. Yaksınlar kandili, çöksünler  inlerine , sersinler leşlerini bu alçakların… bu kadar acizmisiniz. Korkmayın güçlü bir ordumuz, kahraman yiğitlerimiz , en önemlisi arkanızda 70 milyon luk TÜRK MİLLETİ var.

    Hakkari Yüksekovada şehit olan üç tane yiğidimize ALLAH tan rahmet ,yakınlarınıza sabır ve başsağlığı diliyorum.

Ne mutlu Türküm diyene

Seyit Ahmet GÖÇER

MHP Kırıkkale İl Başkanı

Bu haber 908 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi