Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Cumhuriyetin 91. Yıl Dönümünde Dinek Dağı na yürüyüş düzenlendi.

Cumhuriyetin 91. Yıl Dönümünde Dinek Dağı na yürüyüş düzenlendi.

Tarih 27 Ekim 2014, 19:29 Editör PINAR YILMAZ

Cumhuriyetin 91. Yıl Dönümünde Dinek Dağı na yürüyüş düzenlendi.

 

Cumhuriyetin 91. Yıl Dönümünde Dinek Dağı'na yürüyüş düzenlendi.



Kırıkkale de geleneksel hale gelen Cumhuriyetin 91. Yıl Dönümünde Dinek Dağı'na yine yürüyüş düzenlenerek kutlanmaya başlandı.Önce Kırıkkale den yapılan hareketle Beyobası köyünde Şevketin Yaylası'na geçilerek kamp kuruldu. Balışeyh ilçesinden yürüyüşe başlayan Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım ve vatandaşlar, 3 kilometre yürüyerek Dinek Dağı'nın zirvesine ulaştı. Kolat, burada zirve defterini imzalayarak, katılımcılara elma, mandalina ve lokum dağıttı. Etkinlikte, bütün katılımcılara etli pilav ve ayran ikram edildi.

Vali Kolat, burada yaptığı açıklamada,
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen saldırıda yaşamını yitiren şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Yaşanan bu acı olaydan dolayı etkinliğin şenlik kısmının iptal edildiğini ifade eden Kolat, "Bilindiği üzere her yıl Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Dinek Dağı'na yürüyüş gerçekleştiriyoruz. Yürüyüşe halkımızdan, kurumlarımızdan çok sayıda kişi katıldı. Güzel bir etkinlik oldu. Bu yürüyüş, birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı sağlıyor. Hem de doğa sevgisi oluşuyor. Özellikle bu tür etkinlikler sayesinde gençlerimizin doğaya ilgileri artıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimizi daha güzel bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.

 

Hakkari deki olaydan ötürü yürüyüşün eğlence kısmı iptal edildi.

 

Bu haber 1189 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi