Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale sosyal hizmetler müdürü yardımcısı kazada vefat etti

Kırıkkale sosyal hizmetler müdürü yardımcısı kazada vefat etti

Tarih 13 Kasım 2014, 02:21 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale sosyal hizmetler müdürü yardımcısı kazada vefat etti

Kırıkkale sosyal hizmetler müdürü yardımcısı kazada vefat etti

Kırıkkale de İkamet edip Kırıkkale Sosyal Hizmetlerde müdür vekilliği görevindeki Kaya, Kayseri deki ordu mensubu eşini ziyarete giderken geçirdiği kaza sonucu kendisi ve Bahşılı Özel gazi öğrencisi oğlu Mehmet Kaya hayatını kaybetti,diğer kardeş Tuana Kaya da yaralı olarak tedavi altına alındığı bildirildi.

Sarız ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Tufan K. idaresindeki 34 RGP 40 plakalı kamyon, Kayseri-Kahramanmaraş karayolu Yeşilkent Mahallesi yakınında, önünde seyreden Fatma Gülseren Kaya yönetimindeki 06 AK 2289 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan 2 araç şarampole devrildi.

Otomobil sürücüsü Fatma Gülseren Kaya olay yerinde hayatı kaybederken, aynı otomobil içerisinde bulunan Tuana Kaya ve Mehmet Sıraç Kaya ağır yaralı olarak ambulans helikopter ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan 9 yaşındaki Mehmet Sıraç Kaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaralı kamyon sürücüsü olay yerine çağırılan ambulansla Sarız Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen hava ambulans, yaralı çocuğu Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı. Diğer yaralı ise Göksun Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Hakkın Rahmetine Kavuşan Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz, Yeri Nur Mekânı Cennet olsun. Başınız Sağ olsun.

Bahşılı Özel Gazi Öğrencilerinden olan Mehmet Kaya ya ve Annesi Fatma Kaya ya Allahtan rahmet Özel Gazi eğitim kurumunun değerli yöneticilerine Sabır ve metanet dilerken,Öğrencisinin sınıf arkadaşlarına baş sağlığı dileyerek acılarını paylaşıyoruz.YARALI OLARAK tedavi gören Tuana Kaya nında biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Haberci71 koordinatörü.AY

 

 

 

Bu haber 2239 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi