Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TEMAD bir arada

TEMAD bir arada

Tarih 23 Kasım 2014, 02:28 Editör PINAR YILMAZ

TEMAD bir arada

TEMAD bir arada

            Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltılı istişare toplantısı düzenledi.

            Kırıkkale Şube Başkanı Coşkun Koçak Başkanlığında yapılan istişare toplantısına Temad Kırıkkale şubesi yöneticileri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan TEMAD Kırıkkale Şube Başkanı coşkun Koçak “ Türkiye’nin hemen her yerinde kuruluşunu tamamlayan ve Astsubayların sesi olan TEMAD!ın Kırıkkale şubesinin kuruluşunun üzerinden henüz bir yıl geçmemiş olmasına rağmen yapmış olduğumuz etkinliklerle üyelerimizin sorunlarını giderme gayretindeyiz. Bu amaçla belli periyotlarla bir araya geliyor ve daha nasıl güzel hizmet ederimin istişaresini yapıyoruz. Geçen hafta sonunda yapmış olduğumuz kadın kolları toplantısı ile bizlere meslek hayatımızda destek olan eş ve çocuklarımızın bizlerden taleplerini ve yapmamız gereken çalışmaları aldık. bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Şeklinde konuştu.

Aylık toplantı

            Dernek başkanı Coşkun Koçak daha sonra “ aylık olarak çalışan tabii üyelerimiz, yönetim kurulu, kadın kolları, disiplin kurulu gibi istişare toplantıları yapmaya devam ediyoruz. Bu ay il yönetimi toplantısını düzenliyoruz. Bu toplantımızın amacı üyelimizin derneğimize iletmiş oldukları dilek ve temennileri konuşmak ve karara bağlamaktır. “ dedi.

Her alanda üye

            Emekli olduktan sonra her alanda varlıklarını sürdüren Astsubayların bu toplantısına Bal üretimi yapan ve kendiside emekli Astsubay olan Raşit Arslan sponsorluk yaptı.

Basınımız davet

            Kırıkkale TEMAD İl Başkalığı Basın ve medya Başkanlığı görevini yürüten Fazlı Güventürk ise konuşmasında “ bundan böyle bu toplantılar daha geniş platformda yapılacak ve mutlaka basınımız davet edilerek derneğimizin daha çok tanınması ve faaliyetlerimizin anlaşılması için adım atılacaktır” şeklinde konuştu..

            Toplantı daha sonra gündemin değerlendirilmesi ve sorunların yerinde çözümü ile sona erdi.

 

Bu haber 1066 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi