Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Saadet Partisi Merkez İlçe Kongresi Yapıldı

Saadet Partisi Merkez İlçe Kongresi Yapıldı

Tarih 24 Kasım 2014, 12:57 Editör PINAR YILMAZ

Saadet Partisi Merkez İlçe Kongresi Yapıldı

Saadet Partisi Merkez İlçe Kongresi Yapıldı.

Saadet Partisi Kırıkkale Merkez İlçe 5. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongreye Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muzaffer Baydar , Kırıkkale  İl Başkanı Faruk Vurgun, İl Müfettişi Mehmet Türkoğlu, Belediye Meclis Üyesi Veysel Kutluca, Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe başkanları, Teşkilat Mensupları , STK temsilcileri ve misafirler katıldı. Tek listeyle gidilen seçimde Selami Çakır yeniden Saadet Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı oldu.

Kongrenin açılış konuşmasında  Merkez İlçe Başkanı Selami Çakır, “Bundan tam 3 yıl önce bize tevdi ettiğiniz emaneti ben ve arkadaşlarım laiki ile yerine getirebilmek için büyük bir gayret gösterdik. Bu çalışmalarda bizlere desteklerini esirgemeyen teşkilat mensuplarına teşekkür ederim. Bundan sonrada aramıza katılan yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye, Yeni ve adil bir dünya kurmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz “ dedi.

Milli Görüş Lideri rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın dediği gibi “Biz hak  bildiğimiz davaya koşarak  gideriz, koşamazsak yürüyerek gideriz, yürüyemezsek, sürünerek gideriz diyen ve o şevkle çalışan dava  erleriyiz.

Biz aziz milletimize olan muhabbetimizden, bu mübarek vatana bağlılığımızdan, ülkemize olan sevgimizden dolayı, aynı şevk ve aynı heyecanla hizmete devam edeceğiz. Hayra Motor, Şerre Fren olacağız.

Saadet Partisi GİK üyesi  Muzaffer Baydar,  gündemin siyasi ve ekonomik konularını değerlendirdi. Türkiye’nin Milli Görüş’e her zamankinden daha fazla ihtiyacı vardır. “Türkiye maalesef bugün siyaseten, ahlaken, ekonomide ve dış politikada tıkanmıştır. Türkiye’nin yeni bir siyasete ihtiyacı vardır. “ Ortadoğu ve İslam dünyasının kan ve gözyaşı ile boğulduğunu ve bunun tek çözümünün İslam birliği olduğunu İslam birliği kurulmadan dünyaya huzur ve barışın gelemeyeceğini söyledi ve  bunu dillendiren tek görüş ise milli görüş ve saadet partisi olduğunu “belirtti.

Saadet Partisi İl Müfettişi Mehmet Türkoğlu, “Türkiye’nin Saadet Partisi’ne ihtiyaç vardır. Saadet Partisi, bolluk bereket ve vefanın yansımasıdır. Güçlü ve mükemmel Türkiye’nin teminatıdır. Kucaklaşmanın teminatadır. Bunları söz olsun diye söylemiyorum. Milli Görüş politikalarına dönülmedikçe ve dikkate alınmadıkça ne Türkiye’nin ne de İslam aleminin barışa ulaşması mümkün değildir. Çünkü yaşanan olaylar, Milli Görüş’ün ne kadar haklı olduğunu göstermiştir.”dedi.

 “Gönülleri kazanarak siyaset yapacağız”

İl Başkanı Faruk Vurgun, “Bu güne kadar teşkilatımıza hizmet eden herkese teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde önümüze bakacağız ve önümüzde çok önemli olduğunu bildiğimiz 2015 genel seçimleri var, bu seçimlerde canla başla çalışacağız. Herkesin kapısını çalarak kimseyi ihmal etmeden İnançlı, heyecanlı, azimli bir kadro ile seçmenlerimize ulaşacağız, gönülleri kazanarak ikna edeceğiz,  dua edeceğiz ve en hayırlı hizmetleri yaparak bu seçimlerden inşallah zaferle çıkacağız.” dedi.

 

 

 

 

Bu haber 1133 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi