Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Tarım müdürlüğü personeline Hizmetiçi Egitimi

Tarım müdürlüğü personeline Hizmetiçi Egitimi

Tarih 15 Aralık 2014, 17:02 Editör PINAR YILMAZ

Tarım müdürlüğü personeline Hizmetiçi Egitimi verildi

Il Müdürlüğü Personelimize Hizmetiçi Egitim Verildi

 

Il müdürlügü toplantı salonunda yapılan toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, İl Md Yardımcısı Gürsel Dogan, Şube Müdürleri ve Şube müdürlüklerinde görev yapan personeller katıldı.

Toplantının açılışında bir konusma yapan Recep Kırbaş; Kırıkkale’de hem merkezde hem de ilçelerde teknik ve idari olarak tarımsal faaliyetleri arttırmak ve çesitlendirmek için ilde bulunan kurum ve kuruluslarla koordineli bir şekilde çok yönlü bir çalısma yürüttüklerini söyledi. Bu çalışmaların meyvelerini almaya başladıklarını da sözlerine ekledi.

Toplantıda daha sonra söz alan ve il müdürlügümüzde bir ay önce göreve başlayan İl Müdür Yardımcısı Gürsel Doğan; kurumlarda işlerin aksatılmadan başarılı bir şekilde yürütülebilmesi için insan kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması gerektigini, bunun başarılabilmesi için de hizmetiçi eğitimlerin çok önemli olduğunu söylemiştir.

Toplantılarda daha sonra ilimizde bir ay önce göreve başlayan İdari ve Mali İsler Şb Müdürü Nevzat Kal’da bir konusma yaparak personellere idari ve mali konularda bilgilendirme yapmıştır. 6245 sayili muhasebe kanunu ve mali mevzuat hakkinda bilgilendirme yapmıştır.

Toplantılarda görevlerde verimlilik için insani, etik ve mevzuat geregi yapılması gereken konular hakkında personellere bilgiler aktarılmıştır.

Toplantılarda şube müdürleri ve personeller de anlatılan konularla ilgili olarak görüş ve düsüncelerini paylaşmışlardır..

Bu tür egitimlere daha sonra konu uzmanı akademisyenlerden yararlanılarak devam edilecektir.

 

Bu haber 1122 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi