Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TEMAD 1 Yaşında

TEMAD 1 Yaşında

Tarih 17 Aralık 2014, 16:19 Editör PINAR YILMAZ

TEMAD 1 Yaşında

TEMAD 1 Yaşında

            Türkiye’nin hemen her yerinde kuruluşunu tamamlayarak Astsubayların sesi olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD Kırıkkale şubesinin açılışının üzerinden 1 yıl geçmiş olmasına rağmen hızla büyümeye devam ediyor.

            Kırıkkale’de Kırıkkale’nin çocukları emekli olan Astsubayların bir araya gelerek kurmuş oldukları Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale şubesi kuruluşunun 1nci Yıldönümünü dernek binasında vermiş oldukları bir kokteyl ile kutladı.

            Çok sayıda üyenin bir araya gelmiş olduğu kuruluş yıldönümüne TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılarak bir ve beraber olduklarını gösterdi.

Büyüyoruz

            Dernek binasında bir araya gelen TEMAD üyelerine Kırıkkale şubesi başkanı Coşkun Koçak açılış konuşmasında “ Kırıkkale TEMAD’ı kurmak için birkaç arkadaş ile yola çıktığımızda bu denli büyüyeceğimizden en ufak bir kuşkumuz yoktu üye sayımızı hızla artıracağımızı biliyorduk. Ancak daha bir yıl gibi kısa sayılacak süre içerisinde üye sayımızı yüzlerle ifade etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler önce kendimize ve ailemize sonra yaşadığımız şehre ve Ülkemize daha faydalı ve daha nasıl verimli oluruz düşüncesi ile hareket ediyoruz. Bu nedenle bir araya geliyor hem üyelerimizin sorunları ve hem de şehrimizin ve ülkemizin sorunlarını tartışıyoruz. Kuruluşumuzun 1nci yıldönümünde Genel Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimizin bizi yalnız bırakmaması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kendilerine teşekkürü borç biliyoruz. Tüm üyelerimize ham maddi destek ve hem de ortak akıl üretme konusundaki manevi katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. “şeklinde konuştu.

Fikirleri konuşuyoruz

            TEMAD Kırıkkale şubesi 1nci kuruluş yıl dönümünde katılımcılara bir konuşma yapan Genel Başkan Ahmet Keser ise “ bizler fikirleri tartışıyoruz. Ne kişilerle işimiz olur nede küçük konuları tartışırız. Gelişen çağımızda bilgi toplumunun gereği olan fikir üretme gerekliliği içerisinde bizler fikirlerimiz ile yetişmiş olduğumuz topluma ve kendi topluluğumuza nasıl daha etkin hizmet veririz düşüncesindeyiz. Asla maddi beklenti ile kurulmuş bir dernek değiliz. Bizler çağı okuma ve Milletimize devletimize faydalı olma gailesindeyiz.” Dedi.

İyi yetiştik ve geliştik

            Genel Başkan Ahmet Keser” bizler bilgi ve birikimimiz ile iyi yetiştik ve Astsubaylar olarak kendimiz iyi geliştirdik. Bu bilgi ve birikimimiz ile yetişmiş kimliğimiz ile gerek çalışırken ve Silahlı Kuvvetlerin ve gerekse emekli olduktan sonra toplumumuzun hizmetinde olduk ve olacağız. Bizim siyasiler, Genelkurmay gibi kurumlarla kavgamız yoktur. Bizler sistem içerisinde nasıl daha iyi oluruz ve faydalı birikimlerimiz daha nasıl güzle paylaşırız düşüncesinde olan vatan için canımızı feda etmekten çekinmezken ülkemizin gelişmesi içinde ne katkı sağlarız düşüncesinde oluruz. Kırıkkale TEMAD şubemizi tebrik ediyoruz ve çalışmalarını yakından takip ettiğimiz arkadaşlarımızın başarısı için katkı vermeye hazır olduğumuzu bildiriyoruz” şeklinde konuştu.

Sorunlar tartışıldı

            Daha sonra soru cevap bölümünde ülkenin gündem konuları ve genel anlamada üyelerin sorunları tartışılan 1nci yıl dönümünde gelemeyen siyasi ve bürokrat ile esnafların çiçek ve telgraf göndererek kuruluş yıldönümün kutladıkları gözden kaçmadı.

 

Bu haber 933 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi