Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da Akıllı duraklar ilgi odağı oldu

Bahşılı da Akıllı duraklar ilgi odağı oldu

Tarih 22 Ocak 2015, 03:08 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da Akıllı duraklar ilgi odağı oldu

Bahşılı da Akıllı duraklar ilgi odağı oldu

Bahşılı Belediyesi duraklara akıllı durak ismiyle özel kendi elektriğini üreten aynı zamanda atık pil kutusu olan lambalar kurarak duraklara yeni bir anlam ve amaç vermeye başladı.

Amacın hem durakların görselliklerini güzelleştirmek, hem de yeşili sev doğayı kirletme sloganı ile yeni bir kampanya başlatmak olduğu iletildi.

Akıllı direkleri gönüllü olarak Bahşılı belediyesine karşılıksız kuran Genepark firma sahibi Aynı zamanda Toki konutları mevkiinde yazlık evi bulunan ve Bahşılı yı ve doğayı çok sevdiğini  İleten Muharrem İlhan şunları söyledi.

İlhan,’ben teknolojik işlerle uğraşırken Bahşılı yı göz ardı edemezdim.Başkan İbrahim Uyar beye bir dostumun ve Gazeteci Ahmet Yaman ın tavsiyesi ile görüşerek sponsorluk yapmaktayım.Amacımız para kazanmak yerine akıllı direkleri tanıtmak tanıtırken de Atık pillerin doğaya atılmaması vurgusunu hatırlatmak olmuştur.Şimdi bir adet pilin aslında 4 metre karelik bir alan içerisinde ağaç bitirmeyip kuruttuğunu söylersek bunca doğa ya pil gibi atılan,petlerin,şişelerin,naylonların ve pillerin ne kadar zarar verdiğini isterseniz hiç düşünmeyelim.

Bahşılı daki Kendi yazlık evimde mini rüzgar türbini ile aydınlatma ve elektronik aletlerin kullanımını sağlamaktayım, şimdide ilçe mizin duraklarına akıllı direkler koyarak aydınlatmaya renkli ışıklarla bir görsellik katmaktayız.Amaç Bahşılı ya daha da güzellik katmaktır.

Başkan Uyar ın ve belediye ekibinin çalışmalarında başarılar diler bize düşen branşımız ölçüsünde görevlerde hizmet etmeye hazırız diyorum. dedi.

 

Bahşılı Belediye Başkanı Uyar da bu tür esnaf ve sanatkarlarımızın destek vermesi bizim şevkimizi artırır, sayın İlhan ın firmasına ve kendisine katkılarından dolayı ilçem adına teşekkür ederim.dedi

Bu haber 1810 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi