Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MÜSİAD IN  OLAĞAN GENEL KURULU

MÜSİAD IN OLAĞAN GENEL KURULU

Tarih 27 Ocak 2015, 01:18 Editör PINAR YILMAZ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kırıkkale Şube 3'üncü Olağan Genel Kurulunu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kırıkkale Şube 3'üncü Olağan Genel Kurulunu

gerçekleştirdi.

 

MÜSİAD Kırıkkale Şube binasında gerçekleştirilen programa Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği üyeleri katıldı. Kongrede bir konuşma gerçekleştiren MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Namık Haşim Baloğlu, Kırıkkale'nin gelişimi ve kalkınması için tüm üyeleri ile el ele vererek ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. BALOĞLU yaptığı açıklamanın devamında, '4 yıl önce birlikte kurduğumuz MÜSİAD Kırıkkale Şubesinin 3. Olağan Genel Kuruluna hepiniz hoş geldiniz. MÜSİAD Kırıkkale Şubesi olarak 4 yıl önce çıktığımız bu yolda hep birlikte ülkemizin ve güzel şehrimizin dünyada ve Türkiye’de hak ettiği yere gelebilmesi, medeniyet ve kültürel değerlerimizin yeniden canlanması, dünyada, Türkiye de ve şehrimizde Ticaret ve iş birliği ağlarının artması için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu Ticaret ve iş birliği ağı sebebiyle 2 yılda bir, bir araya geldiğimiz Genel kurullar bizim istişare toplantılarımızdır. Kazanmış olduğumuz deneyimler ve oluşan şartlar yeni çalışma dönemimizde  bizlerin hedeflerini belirleyecektir. Her geçen gün üye sayımızın artması ile birlikte, MÜSİAD Kırıkkale Şubemiz güçlenerek yoluna devam etmektedir. İnancımızdan ve davamızdan sapmadan ticari hayatımızda işbirliği anlamında rehber olmaya gayret edecek olan teşkilatımızın 3. Olağan Genel Kurulunun hayırlara vesile olması diliyorum' dedi.  Düzenlenen programa Belediye Başkanı Mehmet SAYGILI da katıldı. SAYGILI katıldığı genel kurulda yapılan tüm çalışmaların Kırıkkale için olduğunu ifade ederek, yeni yönetimin şehrimiz için hayırlı çalışmalara imza atacağına inandığını ifade etti. Başkan Mehmet Saygılı MÜSİAD üyeleri ile bir süre sohbet etti. Kırıkkaleli iş adamlarına yapılacak çalışmalardan bahseden Başkan Mehmet Saygılı "Kırıkkale’ de oluşacak yatırım programlarında, Kırıkkaleli iş adamlarımızı da görmeyi canı gönülden istiyorum. İnşallah hep birlikte şehrimizi daha iyi yerlere taşıyacağız. Özellikle Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için yatırımların bizim kendi öz firmalarımızla yapılması hepimizi çok mutlu edecektir." dedi.

Yapılan kongre sonrasında MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Haşim Baloğlu tüm üyelere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

YÖNETİM KURULU

1. Namık Haşim BALOĞLU

2. Hasan ÇİÇEK

3. Ahmet TÜRKSOY

4. Şerafettin ACAR

5. Hasan ALTAN

6. İsa GÜVENTÜRK

7. Necati SELEN

8. Bekir TOSUN

9. Vahit USLU

10. Ahmet YILDIZ

Bu haber 1732 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi