Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TÜGVA  KIRIKKALE İL TEMSİLCİLİĞİNE BAYKAL ATANDI

TÜGVA KIRIKKALE İL TEMSİLCİLİĞİNE BAYKAL ATANDI

Tarih 16 Şubat 2015, 11:42 Editör PINAR YILMAZ

TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI KIRIKKALE İL TEMSİLCİLİĞİNE BAYKAL ATANDI

TÜGVA (TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI) KIRIKKALE TEMSİLCİSİ ATANDI

TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Kırıkkale Temsilciliğine Mehmet Çağrı Baykal atandı.

Kırıkkale doğumlu olup, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Baykal,Vakfın Misyonu ve Vizyonunu açıklarken şunları söyledi.

Baykal,’ Gençliğin Sosyal , Fiziksel ,Zihinsel ve Manevi gelişimlerini gözeten bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan ve hayatlarına temas eden bir misyon ile kendini devamlı geliştiren yenilikçi ve nitelikli insan kaynağının oluşumuna katkı sağlamaktır.Vakfın en aktif vakıfçılık  deneyimini yaşatarak adalet sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu kadim medeniyet mirasımıza sahip çıkacak büyük ve güçlü Türkiye idealine hizmet edebilecek yeterlilikte bir gençlik yetiştirmek olacaktır.

 Çağın gereklerini iyi okuyabilen toplumumuza ve insanlığa değer katan demokratik değerleri ve ilkeleri benimsemiş özgüveni yüksek, ahlaklı hoşgörülü ve başarılı bir gençlik ile Türkiye’nin geleceğine hizmet etmeyi hedeflemektedir.

genel başkanım İsmail Emanet görevi bize verirken ,İl temsilciliği olarak ekibimizle Vakfın Misyonu ve Vizyonunun bilincinde olup çalışmalarımızı layıkıyla yapacağımıza söz verdik ve yapacağız.' dedi.

Baykal kimdir;

Mehmet Çağrı BAYKAL

1990 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlk okul ve lise öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı.2010 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesine yerleşti. Aynı yıl Kırıkkale Ak Parti Gençlik Kollarında yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2012 yılında Leonardo Da Vinci hareketlilik projesi ile Belçika Brüksel’de bulundu. Ankara Üniversitesinde Kurduğu Ankara Kariyer Akademisi Kulübü ile “Sayıştay,SPK (Sermaye Piyasaları Kurulu), Ekonomi Bakanlığı gibi kurumlarda mesleki eğitim seminerleri düzenledi. Halen Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Baykal Türkiye Gençlik Vakfı( TÜGVA) Genel Merkezi Tarafından Kırıkkale İl Temsilciliğine Atanmıştır..

Kapak foto : Genel Başkan İsmail Emanet,Kırıkkale il temsilcisi Mehmet Çağrı Baykal'ı tebrik ederken.

 

 

 

Bu haber 3120 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi