Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Emekli olan bayan polis memuruna Onurlu uğurlama

Emekli olan bayan polis memuruna Onurlu uğurlama

Tarih 18 Şubat 2015, 15:46 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı emniyetinden emekli olan bayan polis memuruna Kaymakam dan onur belgesi

Bahşılı emniyetinden emekli olan bayan polis memuruna Kaymakam dan onur belgesi

Bahşılı emniyetinden emekli olan bayan polis memuruna emniyet ailesinin kendi içinde özel bir program ile uğurlarken Kaymakam dan onur belgesi verildi.

Bahşılı ilçe emniyet müdürlüğünde çalışırken emekli olan polis memuru Fatma Dalay  Kaymakam Harun Ersin Polat’ın verdiği onur belgesi ile uğurlandı.

Edinilen bilgiye göre Bahşılı ilçe emniyet müdürlüğü teşkilatının kuruşundan bu tarafa çalışan meslekte 37 yılını dolduran Fatma Dalay bugün emekli olarak ayrıldı.

 

Kendisi için düzenlenen programda Kaymakam Harun Ersin Polat tarafından onur belgesi verilirken, İlçe Emniyet müdürü Uğur Çelik ten emniyet genel müdürlüğünün teşekkür belgesi ve ilçe meniyet müdürlüğü adına bir plaket verilirken,Emniyet müdür Yardımcısı Hasan Akpınar tarafından da belge verildi.

 

Emniyette çalışan çalışma arkadaşları tarafından ise alınan bir hediye verildi,ayrıca,yine polis memuru olan  eşi Miraç Dalay ın hediyesi olan yaş pastayı keserken duygulu anlar yaşadı.

Kaymakam Polat misafirhanedeki programda şunları söyledi.

-‘değerli mesai arkadaşlarım bugün Fatma hanımın emeklilik vedası için bir araya geldik.

polislik zor bir meslek,tabii bizde bu işin içinden geldiğimiz için,gecesini,gündüz ini zorluklarını yaşadık.teminatı şerefi,bedeni canı olan bir işi hepiniz yapıyorsunuz.Fatma hanım da bu işi layıkıyla anlının  akıyla tamamladı,sona geldi.Ben geçmişteki bütün şeyleri bırakıp,bundan sonra mutlu,başarılı ,sağlıklı güzel günler diliyorum.

 

İlçe emniyet müdürü Uğur Çelik ise,Fatma hanım örnek bir personelimizdi,kendisinden çok memnun idik,saygılı ve örnek kişiliğiyle tanındı ,emeklilik isteği ile aramızdan ayrılıyor,kendisine her zaman kapımız açık.bundan sonraki yaşamında huzurlu ve sağlıklı günler dilerim,sivil hayatında başarılar dilerim.dedi.

Fatma Dalay’da  duygularını şöyle dile getirdi,’bütün amirlerime arkadaşlarıma bu günü düzenledikleri için, geldikleri için çok teşekkür ediyorum.

Bu mesleği, üniformama laf getirmeden sonuna kadar yaptığımı düşünüyorum, inşallah Allah bütün arkadaşlarıma bunu nasip etsin. İşimi Severek yaptım hiçbir şikayetim olmadı,biz aile gibiydik,ben öyle gördüm,bir abla gibi arkadaşlarımı kolladım şimdi memnun olarak ayrılıyorum.

Allah herkese nasip etsin.

 

Programda Kaymakam Polat onur belgesi verirken, Emniyet genel müdürlüğünden teşekkür belgesi,İlçe Emniyet müdürü Uğur Çelik’ten plaket ve belge ile mesai arkadaşlarından ise bir hediye paketini ilçe emniyet müdür yardımcısı Hasan Akpınar verdi.

Yaşta pasta kesiminden sonra bazı polis memurların Bizim karakolumuzun ablası idi diyerek kimisi fotoğraf çektirerek, kimisi de elini öperek vedalaşma yaparken ,Fatma hanımın gözlerinin sulandığı görüldü.

Emniyet binası önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile program son buldu.

Haberci71 haber koordinatörü olarak yakından takip edip emniyetteki diğer memurlarımızın çalışmaları yanında bir bayan olarak her zaman örnek olmuş,saygılı,insanlara sevecen davranan Fatma hanıma ve Dalay ailesine bundan sonraki hayatında sağlıklı,mutlu ve sıhhatli bir yaşam dileriz.AY

 

 

Bu haber 3291 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi