Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Türkmenlere yardım yapıldı

Türkmenlere yardım yapıldı

Tarih 25 Şubat 2015, 00:38 Editör PINAR YILMAZ

Türkmenlere yardım yaptılar

 

 

 

Türkmenlere yardım yaptılar

 

Onlara sahip çıktı

 

Yardım çağrısı da yapıldı

 

Ülkelerinden, yaşanan savaş nedeniyle yurtlarını bırakıp Türkiye’ye sığınan Türkmenlere sahip çıkılmaya devam ediliyor. Türkmen ailelere Kırıkkale’den MHP Kırıkkale eski Merkez İlçe Başkanı ve 2014 Belediye Başkanı Aday Adayı İşadamı Serdar Yarar “Biz buradayız, yalnız değilsiniz ve her zaman yanınızdayız” diyerek yadımlarını ulaştırdı.

 

 

Birlikte yardım yapıldı

IŞİD'in saldırıları sonrası evlerini terk ederek Ankara Yenimahalle’de ikamet etmek zorunda kalan Türkmen kardeşlerimize Kırıkkale’den anlamlı destek geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Yenimahalle İlçe Teşkilatı tarafından başlatılan ve İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Gürbulak öncülüğünde yürütülen yardım kampanyasına Kırıkkale duyarsız kalmadı. Yapılan yardım çağrısına başta MHP Kırıkkale eski Merkez İlçe Başkanı ve 2014 Belediye Başkanı Aday Adayı İşadamı Serdar Yarar, MHP Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi İşadamı Halit Tufan, MHP Eski İl Bşk Yardımcısı İşadamı Durmuş Türkekul, İşadamı Murat Gümüşbaş, Eski Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Demirel ve Coşkun Zeren ile yardımcı olan  Yavuz Tuğlu, Mehmet Seyfi, Adem Oğuz ve Kırıkkaleli hayırsever esnaflar bir araya gelerek savaş mağduru soydaşlarımıza 1,5 ton gıda, 2.000 parça giyim, 20 koli temizlik malzemesi ve 1000 TL nakit yardımda bulundular.

 

Hasret giderip, yardım yaptık

Yapılan yardımları bizzat teslim eden hayırseverler soydaşlarımızla buluşmanın mutluluğunu yaşadılar. Türkmen ailelere yapılan yardımların Kırıkkale ayağının öncülerinden MHP Kırıkkale eski Merkez İlçe Başkanı ve 2014 Belediye Başkanı Aday Adayı İşadamı Serdar Yarar, ailelerle kucaklaşmasının ardından “Biz buradayız, yalnız değilsiniz ve her zaman yanınızdayız” dedi. İşadamı Yarar “Onlarla hasret giderdik, sohbet ettik. Bizleri onlarla buluşturan, büyük bir özveri ve inançla onlara sahip çıkan, sıkıntı ve dertlerini dile getiren, çözüm üreten MHP Ankara Yenimahalle İlçe Teşkilatımıza ve İlçe Başkan Yardımcısı Sn. Hakan Gürbulak beye Teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun” sözlerine yer verdi.

 

Yardım çağrısı yaptı

Yarar, Yardımda bulunmak isteyenlerin kendileri ile veya MHP Yenimahalle İlçe Teşkilatı ile irtibata geçebileceklerini söyledi. En çok ev eşyası ve gıda malzemelerine ihtiyaç duyulduğunu söyleyen yarar, bu yardıma herkesi davet etti. Yarar ayrıca, Kırıkkale’den Ankara’ya yardım ulaştırmak isteyenler için irtibat telefonları ve yardım çeşidi konusunda da şu bilgileri verdi:

 

 

İrtibat: Adem Demirel

Cep Telefonu: 0543 964 76 96 ile irtibata geçebilirler.

Yardımlar 27.02.2015 Cuma gününe kadar toplanıp ertesi gün Cumartesi götürülecektir.

 

İhtiyaç malzeme listesi:

1- Gıda

2- Mobilya kanepe vs.

3- Soba, odun, kömür

4-Çamaşır makinesi buzdolabı, elektrikli şofben, set üstü ocak

5- Halı, kilim vs.

6- Mutfak malzemesi (tencere, tava, tabak, kaşık, bardak vs.)

-------------------

 

 

Bu haber 1142 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi