Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TURAN KIRATLI DAN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET

TURAN KIRATLI DAN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET

Tarih 26 Şubat 2015, 11:00 Editör PINAR YILMAZ

TURAN KIRATLI DAN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET

TURAN KIRATLI İLK ZİYARETİNİ ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE YAPTI.

Ak Parti 23. Dönem Kırıkkale Milletvekili ve 7 Haziran da yapılacak Genel Seçimlerde Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Turan Kıratlı Seçim startını Şehit ve Gazi ailelerini Derneklerinde ziyaret ederek verdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığında Şehit ve Gazi aileleri ile bir araya gelen Turan Kıratlı “Vatanımız için her fedakârlıkta bulunan Şehitlerimiz ve Gazilerimiz kanlarını akıtarak bağımsızlığımın simgesi olan Al Yıldızlı Al Bayrağımızın gönderden inmemesini sağladılar. Vatanımızın her karış toprağında aziz Şehitlerimizin kanları, siz Kahraman Gazilerimizin ayak izleri vardır. Bu bilinç içerisinde Bütün Şehitlerimizi rahmetle anıyorum.23. Dönem Milletvekilliği yaptığım dönemde olduğu gibi inşallah önümüzdeki dönemde de Milletvekilliği nasip olursa taleplerinize çözüm yolu arayacağım, yanınızda olmaya devam edeceğim” dedi.

Düzenlenen ziyarette Dernek Başkanı Rıfat Öcal ‘dan dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan Turan Kıratlı Şehit ve Gazi aileleri ile sohbet etti.

Bu haber 1207 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi