Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Gazeteciler cemiyeti yönetim kuruluda oy kullandı

Gazeteciler cemiyeti yönetim kuruluda oy kullandı

Tarih 24 Mart 2015, 10:20 Editör PINAR YILMAZ

576 STK üyesi sandık başına gitti,oy kullandı
Gazeteciler cemiyeti yönetim kuruluda oy kullandı

576 STK üyesi sandık başına gitti,oy kullandı

Gazeteciler cemiyeti yönetim kuruluda oy kullandı

Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından 2015 Milletvekilliği seçimleri için bu yıl ilk defa uygulamaya konulan Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) oy kullandırma işlemi dün yapıldı. İl binasında gerçekleştirilen oy kullanımında 576 dernek başkan ve yönetim kurulu üyesi oy kullandı .

Gazeteciler cemiyet başkanı ve İl Gazetesi imtiyaz sahibi Ramazan Çetin,Yönetim Kurulu Üyeleri Haberci71 imtiyaz sahibi-AA Bahşılı muhabiri Ahmet Yaman,Cihan Haber Ajansı temsilcisi Kemal Başol,Keskin FM sahibi Mehmet Gençay,İl Gazetesi Yazı İşleri müdürü Kenan Kuzucu oy kullandı.

İlke imza attı

Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından 2015 Milletvekilliği seçimleri için bu yıl ilk defa uygulamaya konulan Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) oy kullandırma işlemi dün sabah 09:00-17:00 saatleri arasında  Ak Parti İl Başkanlığında yapıldı. 30 AK Parti Milletvekili aday adayını sadece 3’ünün ismini yazıldığı oy kullanma işlemi sorunsuz sona erdi.  Saat 5’te sona eren oy kullanımda zarflar açılmadan AK Parti Genel Merkezine gönderildi. Seçimden sonra bir açıklama yapan İl Başkanı Mürsel Akçay, “Tarafsız bir şekilde hiç kimseyi yönlendirmeden bu torbanın ağzını mühürleyip genel merkeze arkadaşlarımız götürecek. AK Parti Türkiye’nin siyasi tarihinde ilk defa bir ilke imza atmış Sivil Toplum Örgütlerinin görüşlerini alarak Milletvekili aday adayı tespitiyle ilgili onlarında Kırıkkale’de söz sahibi olduklarını onlarında Kırıkkale’de Kırıkkale’yi yönetecek, temsil edecek fikirlerini ve görüşlerini alarak çok önemli bir siyasi tarihimize damga vurmuştur. Burada katılan bütün arkadaşlarımıza oy veren sivil toplum örgütlerine oy kullanan arkadaşlarımıza hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Bütün aday adayı arkadaşlarımız içinde hayırlı olur.’’dedi.

 

Bu haber 967 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi