Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da Karaahmetli baraj sahil parkı yeni ismi ile açıldı

Bahşılı da Karaahmetli baraj sahil parkı yeni ismi ile açıldı

Tarih 25 Mart 2015, 17:27 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da Karaahmetli baraj sahil parkı yeni ismi ile açıldı

Bahşılı’da Karaahmetli baraj sahil parkı yeni ismi ile açıldı.

Bahşılı İlçe’sine bağlı Karaahmetli köyü yakınında baraj gölü kıyısında açılan sahil parkına Belediye Başkanı’nın babasının ismi verildi.

Parkın girişindeki levhanın değiştiği görülen sahil aile parkının açılışında konuşan Belediye Başkanı İbrahim Uyar şunları söyledi.

Sadullah Duyar da seçimlerin yaklaştığını eğer kayıda değer bir oyla AK Partiyi desteklerseniz bizimde Köyünüz için hizmet istemeye yardım istemeye yüzümüz olur.dedi.

Muhtar Muzaffer Sarıtaş da, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.Yusuf amca gerçekten bir dost gönül adamı Muhtar heyeti ve azalarımızla karar vererek onun ismini parka koyduk,Allah hayırlı etsin.

 

Yusuf Uyar da yaptığı konuşmada herkese teşekkür ederim bir şiirimle karşılık vermek isterim dedi.

Bahşılı belediye başkanım,ilçe başkanım,değerli muhtarım ve değerli Karaahmetli,Bahşılı halkını saygıyla selamlıyorum.Değerli hemşerilerim birlik beraberlik olduktan sonra yapamayacağımız,erişemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur.

 

Seccadeyim,Sanki Karaahmetli de küçük bir çamın üzerine üstüne yağmur yağar,sokakta ağlayan bir enik,Karaahmetli de küçük bir çocuk yalın ayak.Seccadede içim burkuluyor,yandıkça yanıyorum,sonra bakıyorum ,emir oğluyum seccadedeyim.

Değerli Karaahmetli halkı biz evimizde yatarken de buradayız,sizle beraberiz.

Sizin çocuklarla beraber sokaklarda yürüyoruz,özürlü insanlarla beraber yatıyoruz.

Eğer Allah nasip ederse sizlere hizmet etmek için elbirliği ile gayret edeceğiz,çalışacağız ve neticeye varacağız.Bu parkın ismini bize layık gördüğünüz için çok çok teşekkür ediyorum.Değerli muhtarım saygı değer Karaahmetli halkı,bundan sonra dualarımız sizlerle beraber olacak.Szilerle birlikte ağlayıp birlikte güleceğiz,çünkü sizleri seviyoruz.

Bir dörtlükle sözlerime son vereceğim,

Allah birdir,Muhammed hak,Sen ilk önce insana bak.

Çünkü insanı seviyoruz,sizleri seviyoruz,tekrar tekrar hürmetler,varolun sağolun saygılar sunuyorum,teşekkür ediyorum.dedi.

Karaahmetli muhtarı Muzaffer SARITAŞ ise şunları söyledi.

‘Değerli Belediye başkanım,değerli ilçe başkanım ve Yusuf amcam,Belediye meclis üyeleri ve Basın mensuplarım ve Karaahmetli halkı bu güzel açılışımıza teşvik ettiğiniz için hepinize hoş geldiniz der saygılar sunuyorum.

 

Değerli arkadaşlar bugüne kadar Karaahmetli unutulmuş bir şekilde idi,adı bile anılmıyordu.Ama bugün ve bugünden sonra belediye başkanımız yanımızda sizi bekliyor.Bu parkın adını korken Yusuf amcamın hediye ettiği bir kitap beni çok etkiledi.yusuf amcamız hiçbir kimsenin peşinde değil,fakirin,fukaranın,özürlü kardeşlerimizin ve dağdaki bütün ağaçların koruyucusu olduğunu gördüm.Azalarımızla birlikte düşündük karar defterimize şöyle bir şey yazdık.Parkın adını Yusuf Uyar sahil parkı diye karar aldık.bundan gurur duyarak karar defterini imzaladık şimdide açılışını yapacağız.

Parkta bazı şeyler olmuş,insanların içine giremeyeceği şekle gelmiş,artık kılın kılçığın içinde oturmayacağız,değerli belediye başkanım sayesinde  sırt sırta vererek güzel oturulabilir park haline getireceğiz.sadece park değil her konuda belediye başkanımızla biz sizlerin hizmetkarı olacağız.Belediye başkanımızıda tebrik ediyorum,bizi burada yalnız bırakmadığı için .hepinize sonsuz saygı ve sevgilerimizi sunuyorum.

Sadullah Duyar selamlamadan sonra parka verilen isim garibin,gurabanın yalnızların yanında olan sevgili dayımın adını verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.Değerli arkadaşlar biliyorsunuz önümüzde bir genel seçim var,bu seçimde de öncekindeki gibi sizlerden yine aynı desteği bekliyorum.

 

Oyumuz ne kadar yüksek olursa sizlerinde istek ve taleplerini yukarıda daha iyi yerine getireceğimize inanıyorum. Burada nasıl birlik ve beraberlik içerisinde isek seçimlerde de aynı birlik beraberlik içerisinde olmamız gerekir.İlle de AK Parti diyoruz,durmak yok yola devam diyoruz.Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.dedi.

Başkan Uyar da yaptığı konuşmada şunları söyledi ; Değerli ilçe başkanım,değerli Karaahmetlinin muhtarı Adını sahil yoluna verdiğiniz ,bu zamana kadar kendini fakire yoksula engelliye adayan,Bahşılı-Kırıkkale TEMA temsilcisi olarak ağaçlandırmaya veren değerli kıymetli Babam Yusuf Uyar,Değerli Basın mensupları,sevgili Karaahmetliler,Bahşılı lar hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

 

Biz köylerimizle bir bütün halinde çalışacağız ve her türlü desteği vereceğiz .Şimdiye kadar diğer köylerimizle sorunlara çare olmaya çalıştık,bundan sonrada  her türlü sorunları ortadan kaldırmak için hep birlikte gayret göstereceğiz.Bir olacağız ve beraber olacağız,bazı sorunlar hemen çözülmeye bilir ama çözülmesi için birlikte sizleri her zaman makamımıza bekliyoruz,birlikte çözeceğiz.Bundan hiçbir endişeniz olmasın.

Eğer biz bahşılı da yaşıyorsak,bu köylerde bize bağlı ise,sizlerle özel idare,vali,kaymakam ilgileniyor sözünü biz ortadan kaldırdık.Hep birlikte hem acı günümüzde,hem tatlı günümüzde,hem hizmetimizde birlikte olmaya devam edeceğiz.Bunu kesinlikle unutmayınız birlikteyiz.

Onun dışında greyder,çöp aracı,ilaçlama gibi işleri biz fahri olarak üstleneceğiz.Ulaşım konusunu da muhtar ile kaymakam ile oturup çözmeye çalışacağız.birbirimize destek olacağız.bu Karaahmetli Yusuf Uyar sahil parkının teveccüh ettiğiniz için ,bu onuru bizlere verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.Bu parkın Karaahmetlimize,Bahşılı mıza ve Kırıkkale mize hayırlı olmasını diliyor hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.dedi.

Hep beraber dua edilerek parkın açılış kurdelesi kesildi.

Gölet kıyındaki muhtarlık geçici misafirhanesine kadar yürünerek ikramda bulunuldu.

 

Programa Belediye başkanı,İbrahim Uyar,AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar,Belediye meclis üyesi Hasan Bilgiç,Karaahmetli köy muhtarı Muzaffer  Sarıtaş,eski Belediye başkanı İsmail Çinkaya,Eski il genel meclis üyesi  Davut Apaydın, Bahşılı ve Karaahmetli vatandaşlar katıldı.

 

Bu haber 2083 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi