Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
K Ü  Toplum Gönülllüleri Vakfı öğrencileri Osmangazi Anadolu Lisesi nde

K Ü Toplum Gönülllüleri Vakfı öğrencileri Osmangazi Anadolu Lisesi nde

Tarih 28 Mart 2015, 02:07 Editör PINAR YILMAZ

K Ü,de okuyan Toplum Gönülllüleri Vakfı öğrencileri Osmangazi Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri İle buluştular

Kırıkkale Üniversitesinde okuyan Toplum Gönülllüleri Vakfı üyesi öğrenciler proje kapsamında Osmangazi Anadolu Lisesinde okuyan 9. sınıf öğrencileriyle buluştular.
 
Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), gönüllü üyeleri ile bir kurumsal sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Sağlıklı yaşamı engelleyen ‘bağımlılıklardan’ uzak durulmasının önemine odaklanan “Bağlanamam – Sağlıklı Gençlik Hareketi”, gençlerin henüz kullanmaya başlamadan tütün mamullerinden uzak durmalarını sağlayacak bir farkındalık yaratmayı amaçlıyor.
 Bu kapsamda Kırıkkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencisi Cansu Çalışkan, Güzel Sanatlar öğrencisi Murat Çetin, Elektrik Eloktronik öğrencisi Yağmur Kepez, Sınıf Öğretmenliği öğrencisi Hediye İkizek´ten oluşan gönüllüler Osmangazi Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencilerin sağlıklarını tehdit eden en önemli unsurlardan biri olan tütün mamulleri tüketimine hiç başlamamalarını ve onları bu tür bir bağımlılıktan uzak tutmayı hedefliyor. Daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmeleri yönünde gençleri bilinçlendirip teşvikte bulumak amacıyla gerçekleşen proje 10 hafta sürecek.

Bu haber 1203 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi