Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Seyit Ahmet GÖÇER   23 Nisan Bayramı Açıklaması

Seyit Ahmet GÖÇER 23 Nisan Bayramı Açıklaması

Tarih 23 Nisan 2015, 02:49 Editör PINAR YILMAZ

Seyit Ahmet GÖÇER
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Basın Açıklaması

 

 

 

Seyit Ahmet GÖÇER 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Basın Açıklaması

 

 

23 Nisan 1920 tarihi, bir taraftan Türk Milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk Halkının Egemenliğinin ilân edildiği önemli bir gün iken diğer bir taraftan da yarının büyükleri olan çocuklarımız için bir bayram olarak da kutlanmaktadır.

23 Nisan 1920’de ilk Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile Türk milleti, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bağımsız bir şekilde yaşamak için olanca gücüyle verdiği kurtuluş mücadelesindeki en büyük adımlardan birisini atmıştır.

Türk halkı, millet iradesini esas alan bu önemli adım sayesinde bağımsızlık savaşını gösterdiği üstün çabalarla kazanmış, Atatürk’ün önderliğinde uygulamaya konulan yenilik hareketleri sayesinde çağdaş bir toplum haline gelmiştir.

23 Nisan halkımızın bağımsızlığını kazanmak için attığı ilk adımların, ilk coşkuların gerçekleştiği günlerden biridir.

Bize kazandırdığı cumhuriyeti ve istiklâlimizi geleceğimizin güvencesi çocuklara emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara emanet etmesi çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin göstergesidir.

Geleceğin büyükleri olarak topluma yön verecek olan en değerli varlığımız çocuklarımız, demokratik bir toplum yapısını yaşam biçimi olarak benimsemiş, özgür düşünceye sahip,  yüreklerinde vatan ve millet sevgisi olan insanlar olarak yetiştirilmelidir. Çünkü bağımsızlığın kıymetini bilen çocuklarımız geleceğimizin en büyük teminatıdır.

Bu vesileyle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadele kahramanları aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, TBMM’nin açılışının 92. Yıldönümünü ve geleceğimizin güvencesi sevgili çocuklarımızın bayramını kutluyorum.

 

 

Seyit Ahmet GÖÇER

MHP MYK Üyesi

Kırıkkale Milletvekili Adayı

 

Bu haber 1060 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi