Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti millet vekili adayları Bahşılı da miting gibi toplantı yaptı

AK Parti millet vekili adayları Bahşılı da miting gibi toplantı yaptı

Tarih 23 Nisan 2015, 03:15 Editör PINAR YILMAZ

AK Parti millet vekili adayları Bahşılı da miting gibi toplantı yaptı

AK Parti millet vekili adayları Bahşılı da miting gibi toplantı yaptı.

Bahşılı AK Parti ilçe başkanlığı önünde yapılan mitingde konuşmalar yapıldı.

İlk konuşmayı yapan Bahşılı İlçe Başkanı Sadullah Duyar selamlama yaptıktan sonra şöyle devam etti,Değerli hemşerilerim Allah izin verirse bu seçimlerde yine üç sıfır yapmayı hedefliyoruz.

Birlik beraberlik içerisinde büyük bir çalışma büyük bir organize ile,3 sıfır yapmaya varmısınız ,diyerek halkın desteğini tazeledi ve konuşmayı Belediye Başkanı İbrahim Uyar a devretti.

 

İbrahim Uyar ise, Millet vekillerini ve misafirleri selamlama yaparak devam etti,değerli hemşerilerim  siyasetteki en büyük davam olan Bahşılı hemşerilerim hoş geldiniz.

Değerli hemşerilerim 13 yıldır kurucu genel başkanımız ,büyük liderimiz,sayın Recep Tayip Erdoğan’ın başkanlığında başlayan bu sevda ve hizmet yolculuğu 2015 in 7 hazira’nında da tam hızıyla da deva edilecek hep birlikte 3 sıfıra.Bu dört yılda bize büyük hizmetler veren sayın Profesör doktor Beşir Atalay a,oğuz Kağan Köksal a ve Ramazan Can a teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz.2015 in Haziran ayında da köy köy mahalle mahalle gezip,ev ev gezip inşallah 3 sıfır yapacağız.Bu üç millet vekilimizi meclise göndererek birinci sıra millet vekilimizi bakan yapacağız inşallah.

Değerli hemşerilerim siz bu AK Parti sevdasına her zaman çok büyük destekler verdiniz,Mart mahalli seçiminde yüzde 48 ile,Cumhur başkanlığı seçiminde yüzde 71 ile inşallah Haziran dada yüzde 70 e yakın destekle 3 sıfır yapacağız.Bu 3 sıfırı yaparken de durmayacağız,komşularımızı akrabalarımızı kapı kapı gezeceğiz her şeyi anlatacağız.İlçemize gelen millet vekillerimize ve misafirlerimize teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum,başarılar diliyorum hepinize kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

AK PARTİ İl Başkanı Mürsel Akçay ise,bugün Millet vekili adaylarımızla birlikte Bahşılı hemşerilerimizi ziyaret edip dertlerini dinlemek hem de hatır sormak,hem hal olmak ,haziran daki seçimlerde desteklerinizi almak için geldik.Değerli hemşerilerim AK Parti davası hepimizin gönlünde kalbinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdağon’la başlayıp,Ahmet Davutoğlu ile devam etmektedir.İnşallah 2023 hedeflerine çocuklarımızın geleceği için birlikte çalışacağız.Ak Parti davası ne demek,başörtüsü yere atılan bacılarımızın başörtülerini geri başlarına örtmek demek,çocuklarımızın okullarında Kuran ı kerim dersini,din dersini,hz. Muhammed efendimizin hayatını ders olarak koymak demek,vatandaşımıza hizmet demek,hastaneler demek,yollar demek,bütün bunların hepsi refah seviyesini artırmak demek.en önemlisi de AK Parti demek Allahın rızasını kazanmak demektir.sizler belediye başkanlığında bizlere büyük destek vererek belediye başkanımızı seçtiniz,Allah razı olsun.

İbrahim uyar ı niye seçtiniz, dediniz ki İbrahim Uyar Allah tan korkar, kuldan utanır, haram yemez ve

Bize hizmet eder dediniz. Hep birlikte seçtik ve bizde teşkilat olarak İbrahim Uyar a millet vekillerimizle birlikte destek veriyoruz.

Onu kontrol ediyoruz  ve her zaman elimizden geldiği kadar onun yanında oluyoruz. inşallah sizler desteklediğiniz sürece onun yanında olacağız. Bizim gönlümüz ve kalbimiz sizinle, davamız sizlersiniz.

Millet vekili adayı Apdullah Öztürk konuşmasında ise,selamlamadan sonra şöyle devam etti,değerli Bahşılı hemşerilerim bende sizin gibi 20 km uzakta yaşayan hemşerinizim.hepinizin bildiği gibi 6250 yakın Ak Partide aday adayı vardı,hepsi birbirinden kıymetli idi,takdiri ilahi belli kriterler bizi 30 kişinin içinde ilk üçe merkezimiz seçti,geriye kalan 27 arkadaşımız hepsi birbirinden değerli idi,genel merkezimizin takdiri bu oldu.Ben ticaretle uğraşan sizlerin sesini isteğini meclise taşıyabileceğime inandığım için aday oldum.Değerli büyüğüm Oğuz ağabeyim tecrübesiyle,Ramazan kardeşimin çalışkanlığıyla Kırıkkale ve ilçe ve köylerine hizmet edeceğimize inanıyorum.Organize sanayine 64 fabrika yapılıp Bahşılı can da,sulakyurt’tan da her ilçemizden insanlarımız işe girip çalışacak Allah izin verirse.kendimde Tarımla uğraşıyorum tarımla uğraşan insanlarımızın sesi olacağım onların sorunlarını beraber çözeceğiz.Yahşihan bölgesinde bulunan üniversitemize farklı branşlarla destekleyerek büyüteceğiz.

Kırıkkale de 3 sıfır Türkiye de büyük başarı sağlayıp mürevfef yaşam yerlere getireceğiz.AK Partili olmak bir ayrıcalıktır.Ben hep analiz ederim hak keten Bahşılı sadakatli, saygılı,geçim ehli ,yani yanlış anlaşılmasın,İlçe başkanımıza bakıyorum,Belediye başkanımıza bakıyorum uysal geçim ehli.7 haziran seçimleri ilk önce ülkemize ,ilimize,ilçelerimize,ailelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum,Allaha emanet olun.

 

AK Parti millet vekili adayı Ramazan Can,Selamlama yaparak şöyle devam etti,Konya kulu yolu Bahşılı dan geçecek bu bir hizmet bununda bir külfeti var.Ama halkımızın yol kotu rahatsızlık verecekmiş karayolları bölge müdürü ile görüştüm halkın maduruyetlerini yollarını bağlantıları yaparak sizleri rahatlatacağını iletti.bu konu ile başladım.Bahşılı 1985 belediye olması ile gelişimi hızlandı,Kırıkkale nin sayfiye beldesi oldu.1989 dada ilçe oldu.Belediye başkanımızda çok iyi çalışıyor kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum,bürokrasi terbiyesi,saygın kişiliği ile kendini Bahşılı nın hizmetine verdi,bizde milletvekilleri olarak yanındayız.

İl genel mejlis üyesi Ahmet Zeybekoğluda beş köyümüzün emrinde onların isteklerini yapmaya çalışıyor.İlçe başkanımız,Kadın kollarımız,gençlik kollarımız burada bir uyum içerisinde.Bahşılı dan şimdiye kadar il genel mejlis üyeleri Belediye başkanları geçti onlarında Bahşılı ya yapmış oldukları hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz.Bahşılı şimdi İbrahim Uyar başkanımla ayrı gibi hizmet görecek bizlerde yanlarındayız.Bahşılı endüstriyel,tarım anlamında mesafeler katleden bir ilçe miz.

Biz bahşılı ile hem merkezi, hem köyleri bütünleştirme gayreti içerisindeyiz.Kırıkkale geliştikçe Bahşılı da nasibini alacak,Bahşılı geliştikçe de köyleri nasibini alacak.Bizi güçlü gönderin hizmetlerimizde güçlü olsun diyoruz hepinize saygılarımızla.

 

AK Parti millet vekili adayı Oğuz Kağan Köksal ise selamlama yaparak Bu kalabalığı gördükten sonra biz artık 3 sıfır diyoruz.Bütün teşkilatımızla buradayız.ben bu meydanlardan çok hitap ettim değerli Bahşılı lara her seferinde  de bize gösterdiği teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum bunu samimiyeti yüzlerinizden okuyorum.

Bu seçim içinde geldik,bu seçim daha da önemli,bu seçim Türkiye nin geriye gitmesi mi,ileriye gitmesi mi soru işaretine geldi.dönemeçteyiz arkadaşlar,şöyle iki yıldır olan olaylara bakarsak ,önce gezi olayları diye başladılar Türkiye yi kan gölüne çevirdiler,esnafımızın tüccarımızın ticaretine mani oldular camları çerçeveleri kırdılar,çok şükür buralarda öyle şeyler görmediniz amma,büyük şehirlerde insanlar sokağa çıkmaktan ürker hale geldi.daha sonra paralel yapı vesaire,diye yani bir hücum başlattılar.bunların sebebi sizsiniz,şimdi soruyorsunuz biz ne yaptık diye.siz AK Partiye devamlı oy verdiniz ,AK Partiyi sandıkta yenemeyeceklerini anlayınca işte bu türlü entrikalara sebep oldular.O bakımdan ben sizleri bir kere daha alkışlıyorum.

AK parti dim dik durdukça sizler üç te çıkaracaksınız beşte çıkaracaksınız.Yeterki siz dimdik durun AK Partiye güç yetmeyecek.Ama biz halka güveniyoruz,sizlere güveniyoruz.

Birbirlerine söylenmedik söz bırakmadılar birden bir çatı kuralım dediler iyide o çatıda duvar yok nasıl duracak.çatıydı matıydı dediler ama seçimlerde o AK Partinin kurucusu kahraman,yiğit insanı cumhurbaşkanı seçtiniz ve oyunlar bir kere daha bozuldu.şimdi önemli nokta geldi,yeni oyunlar 2015 haziranı na oynanıyor.işte tekrar oyunlarını bozacağız,yol ayrımında bir vebal altındayız,işte gene bu seçimde güçlülükle AK Parti istikdarı, ikdidarı gene sürükleyeceğiz.bizim hedeflerimiz var 2023 dedik,2071 dedik o hedeflerin devamı için AK Parti iktidarı şart.

Ülke 2500 dolar milli gelirden , 10 bin  dolar milli gelire ,her türlü hizmetin alındığı, hastaneleri, yolları, demir yolları saymaya başladığımız zaman bu kadar hizmetin geldiği bir ülke haline geldi.İşte yeni dönemin bu seçim başlangıcı olmuştur.yeni dönem yeni Türkiye diyoruz.

Yeni Türkiye için varmısınız diyerek halktan söz aldı.yeni Türkiye için 400 milletvekilidir,Kırıkkale nin payına da 3 milletvekili olacaktır,inşallah alacağız.diyerek konuşmasını tamaladı.Halkın arasına giren Köksal her insanla tokalaşarak tekdir topladı.

 

Konuşmalar sonunda esnaf ziyaretleri ve Kaymakam lığa da uğrayarak kısa bir ziyarette bulunarak Kaymak Polat ı Belediye ve diğer kurumlarla dayanışma içerisinde,uyumlu çalışmalarından dolayı tebrik etti,ilçe hakkında genel bilgiler aldı.

Kaymakam Harun Ersin Polat da,bu kadar çalışmalarınızın arasında hem valilik tecrübesi olan ağabeyimiz olarak,hem millet vekilimiz olarak bizleri ziyaretinizle onurlandırdınız teşekkür ederiz dedi.

 

İlçe içerisinden geçen Konya-kulu-karakeçili ve Bahşılı yolunun yapımında doğanay mahallesinde dolgu yapılan yerlerde yolun altında kalıp giriş kapıları ve araç garajları kapanan halkın isteklerini dinledi ve karayolları ile telefonla görüşme yapan Oğuz Kağan Köksal bölge müdürlüğünün düzeltme yapacağını kimsenin mağdur olmayacağını iletti.

Bu haber 1549 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi