Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kızılırmak Anaokulu kardeş okul projesini iki okulda gerçekleştirdi

Kızılırmak Anaokulu kardeş okul projesini iki okulda gerçekleştirdi

Tarih 11 Mayıs 2015, 01:19 Editör PINAR YILMAZ

Kızılırmak Anaokulu Topluma Hizmet dersi kapsamında planladığı kardeş okul projesini iki okulda gerçekleştirdi

Kızılırmak Anaokulu Topluma Hizmet dersi kapsamında planladığı kardeş okul projesini iki okulda gerçekleştirdi

Kızılırmak Anaokulunun koordinatörlüğünü üstlendiği , Anadolu Üniversitesi Açık Öğretm Fakültesi Okul Öncesi Bölümü uygulama öğrencilerinin TOPLUMA HİZMET dersi kapsamında planladığı kardeş okul projesini gerçekleştirdi.Bu proje için 2 kardeş okul belirlendi.Bu okullardan ilki Hasan Ali Yücel İlkokulu , ikincisi Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu oldu.

Kızılırmak Anaokulu   Okul Müdürü Şengül Doğan , Müdür Yardımcısı Nevin Ulamış , ilk olarak gittikleri Hasan Ali Yücel İlkokulu na,sabah gurubu öğretmenleri Yasemin Güngör ve Özlem Koç   ve öğrencileriyle   bu güzel okulun anasınıfını ziyaret ettiler. Çocuklar getirdikleri hediyelerini arkadaşlarına verdiler , kardeş okulun minikleri  çok sevindiler. Hasan Ali Yücel  İlkokulu Müdürü Ömer Tanju Cihan Kızılırmak Anaokulu idarecilerini odasında ağırladı ve okul hakkında bilgi verdi. Okul Müdürü Ömer Tanju Cihan ve müdür yardımcısı Alper Boyraz ziyaretten  duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

İkinci olarak gittikleri Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu na,Kızılırmak Anaokulu Müdür Yardımcısı Nevin ULAMIŞ  ve  Öğle gurubu öğretmenleri  Emine BAŞER , İlknur SOYTEK, Derya ÖZER  ‘in öğrencileri ile birlikte bu şirin okulu ziyaret ettiler. Okul Müdürü Nihat Aksoy ve Müdür Yardımcısı  İsmet TORUNOĞLU tarafından sıcak bir şekilde karşılandılar.

 

Çocuklar yanlarında getirdikleri hediyelerini arkadaşlarına verdiler . Kardeş  okulun minikleri arkadaşlarına  çikolata ikram ettiler. Çocukların mutluluğu görülmeye değerdi . Daha sonra okul bahçesinde çocuklar gönüllerince oynadılar.  Okulun bahçesinde arkadaşlarıyla güzel saatler geçirdiler

 

Amacının birlik beraberlik,kardeşlik duygularını pekiştirmek,kaynaşmayı sağlamak,yardımlaşmayı,paylaşmayı göstermek adına yapılan bu kardeş okul projesi kapsamında,sosyal etkinlik öğrencilerimizde ve Ailelerinde çok güzel ve anlamlı ifadeler oluşturdu.Aldığımız güzel tepkilerden ülkemizi,okullarımızı sevmenin ne kadar anlamlı bir duygu olduğunu anlatmış olduk.Bu tür sosyal faaliyetlerimizin devam edeceğini her zaman yeniliklere hazır olan okul yönetimimizi ve öğretmenlerimizin bu duyguları taşıdıklarını Topluma Destek projesi nde fedakarca çalışmalarına devam edeceğini belirtmek isterik.

Bu haber 2710 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi