Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
CAN BAHŞILI DA YILDIRIM HIZIYLA GEZEREK TAM DESTEK ALDI

CAN BAHŞILI DA YILDIRIM HIZIYLA GEZEREK TAM DESTEK ALDI

Tarih 21 Mayıs 2015, 02:03 Editör PINAR YILMAZ

CAN BAHŞILI DA YILDIRIM HIZIYLA GEZEREK TAM DESTEK ALDI

CAN BAHŞILI DA YILDIRIM HIZIYLA GEZEREK TAM DESTEK ALDI

 

Ramazan Can Bahşılı’da faaliyet gösteren fabrikaları gezen Can fabrika yetkilileri ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

İLK ZİYARET ÇAMLICA KÖYÜ’NE

 

İlk ziyaretini Çamlıca Köyüne yapan Can köylülerle sohbet edip dertlerini dinledi. Köylülerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Can 7 Haziran’dan sonra 3 milletvekili ile gece gündüz Kırıkkale için çalışacaklarını ve köylerinde bu hizmetlerden en iyi şekilde yararlanacağını söyledi. Köylülerle sohbet eden Can Çamlıca Köyü sakinlerine 2002 öncesi Türkiye ve 2002 sonrası Türkiye’yi anlatarak istikrarın ve hizmetlerin devamı için destek istedi.

Köylülerin yol sorununu,camiyi köye bağlayan köprü sorununu,kilitparke ve cep telefonu istasyonu taleplerini dile getirdiler.

 

 

FABRİKALARI GEZDİ

 

Can çamlıca Köyü ziyareti sonrası Demirçelik Fabrikasında çay molası vererek Fabrika sahibi Orhan Tan dan sorunları hakkında bilgi aldı.İmalat ettikleri döküm kütükleri için hurda malzeme bulmakta İstanbul firmalarının ön plana alınması meselesi gündeme geldi.Mv.Can ise MKEK genel müdürlüğü ve Hurda Kırıkkale müdürlüğünü arayarak durumu izah edip destek vermelerini istedi.

 

Kapulu kaya baraj ziyaretinde Baraj baş mühendisi Yücel Yıldırım dan personel ve çalışmalar hakkında bilgi alarak çalışan işçilerin sorunlarını dinledi.3 vardiye ile 50 kişinin çalıştığı Baraj da Kızılırmak yatağının değerlendirilmesi,Tekniker personel yetiştirilmesi için Üniversitenin bu bölüme hitap eden bölümün meslek yüksek okul olarak açılabilmesi konusunda destek istediler.

 

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYININ MALZEMESİ GAZ BETON TARAFINDAN VERİLDİĞİ BİLDİRİLDİ

 

 Gazbeton Fabrikasında yapılan incelemede 2 vardiye ve 125 kişi ile çalışıldığı ve Avrupa düzeyinde üretim yaptıkları bildirildi.günlük 45 kamyon mal sevkiyatı yapılabilme noktasına gelen Gazbeton da İtalya ya bile mal verdikleri iletildi.

 

 Denta Tekstil Fabrikasında ziyaretten çok memnun kalan Ramazan Can ise yapılan yardımın ve Dünyaca ünlü markaların üretildiğini görünce takdirle karşıladı.2013 yılında faaliyete geçen Denta tekstilin 260 kişiye istihdam alanı yaratıldığı bildirildi,Türki,ye nin en iyi beş firmasından biri olduğunu söyleyen Fabrika sahibi Erkan Bulut işçi sağlığı güv enliğine çok önem verdiklerini iletti.

 

 Can şuan alt yapısı yapılan Silah Organize Sanayi Bölgesi’nin Kırıkkale için bulunmaz bir nimet olduğuna dikkat çekerek, içerisinde barındıracağı  64 fabrika ile Kırıkkale’de işsizlik sorununa çözüm olacağını söyledi.

Genelde Bahşılı dan yıldırım gibi geçen Can Bahşılı dan bizim oy sıkıntımız yoktur,onlar her zaman bizim destekçimiz olmuşlardır,hepsine teşekkür ediyorum dedi.

Ramazan Can ın Bahşılı ziyaretlerine Belediye Başkanı İbrahim Uyar,Başkan Yardımcısı Murat Kaplan,Belediye meclis üyeleri Süleyman Gündoğdu ve Faruk şarlıoğlu,Muhtar Adem Kacar ve halk eşlik etmiştir.

Bu haber 2033 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi