Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı emniyetinden bir yıldız daha kaydı

Bahşılı emniyetinden bir yıldız daha kaydı

Tarih 21 Mayıs 2015, 10:37 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı emniyetinden bir yıldız daha kaydı

Bahşılı emniyetinden bir yıldız daha kaydı

Bahşılı emniyet müdürlüğünde görevli kıdemli memurlarından  Miraç Dalay 52 yaşında Emeklilik talebi ile düzenlenen veda töreni ile uğurlandı.

Bahşılı emniyet müdürlüğünde çalışırken eşinin rahatsızlığı nedeni ile emekliliğini isteyen Miraç Dalay bugün düzenlenen Bir programla veda edildi.

Düzenlenen programda Kaymakam Harun Ersin Polat,Emniyet müdürü Uğur Kılıç,Müdür yardımcısı Hasan Akpınar ve mesai arkadaşları katıldı.

Yaptığı güzel hizmetlerden dolayı kendisine Kaymakam Polat bir Plaket ve teşekkür belgesi, Emniyet müdürü Kılıç ta takdir belgesi verdi.

 

Müdür Çelik in verdiği personelin tamamının gösterildiği büyük fotoğraf hediye edildiğinde göz yaşlarını tutamayan Miraç Dalay ise 35 yıllık emeğin karşılında çok dost kazandığını söylerken,sadece hakkınızı helal edin benden yana helal olsun diyebildi. Boğazında düğümlenen sözleri sarf edemedi.

Emniyet Müdürü Uğur Kılıç ise şunları söyledi, Emniyetimize sizin gibi çalışkan dürüst arkadaşlarımız olduğu sürece sırtımız yere gelmez.çalışmalarınızı her zaman takdir ediyorum,çok yararlı hizmetlerde bulundun,imkan olsa da çalışmaya devam etseydin.yolun açık olsun çocuklarınla beraber Bahşılı emniyetine istediğin zaman uğrayabilirsin,her zaman bekleriz.Ailenle beraber bir ömür boyu mutlu sağlıklı bir yaşam dilerim.dedi.

 

35 yıllık hizmetin elbette bir sonu olacaktı,kızı Müge Dalay ile katıldığı veda programı,Emniyet önünde son çekilen grup fotoğrafı ile program sona erdi.

Bu haber 2696 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi