Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YAHŞİHAN KAYMAKAMLIĞI  TOPLUM DESTEKLİ GÜVENLİK HİZMETLERİ

YAHŞİHAN KAYMAKAMLIĞI TOPLUM DESTEKLİ GÜVENLİK HİZMETLERİ

Tarih 26 Mayıs 2015, 01:06 Editör PINAR YILMAZ

YAHŞİHAN KAYMAKAMLIĞI TOPLUM DESTEKLİ GÜVENLİK HİZMETLERİ

YAHŞİHAN KAYMAKAMLIĞI  “TOPLUM DESTEKLİ GÜVENLİK HİZMETLERİ”

Yahşihan Kaymakamlığı koordinesinde “Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri” kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte yürütülen etkinlik kapsamında Yahşihan merkez ve köylerinde ikamet eden  hiç sinema salonunda film izleme imkanı yakalayamamış okul derslerinde başarılı İlköğretim öğrencileri sinema ile tanışma fırsatı buldu

AİLELERİ İLE BİRLİKTE İZLEDİLER.

Yahşihan İlçe merkezi ve köylerinde öğrenim gören yaklaşık 60 kişilik öğrenci gurubu velileri ile birlikte filmin oynayacağı Kırıkkale PODİUM AVM Cinemaximum sinema salonunda Karlar Kraliçesi 2 adlı animasyon filmini izlemeye geldiler.   

Hayatında ilk kez sinema görme heyecanı ile merdivenleri hızla çıkan öğrenciler kısa sürede salondaki yerini alarak sinema seyrine daldılar.

HER TÜRLÜ ORGANİZASYONA YÜREKTEN KATILIYORUZ

Kırıkkale PODİUM AVM Müdürü Kemal İBİŞ Kuruluş olarak böyle önemli bir projeye destek vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti. İBİŞ,  Podium AVM ‘nin yalnızca ekonomik olarak değil bu tür sosyal sorumluluk projelerine de ev sahipliği yapabileceğini gösterdiklerini bu tür sosyal sorumluluk etkinliklerini PODİUM AVM olarak her zaman yürekten desteklemeye devam edeceklerini öğrencilerin cinemaximum sinema salonuna gelmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti iletti.  

JANDARMA &  POLİS –  ÇOCUK  İLİŞKİLERİNİ GELİŞTİRMEK 

Etkinliğin amacının güvenlik hizmetlerinin toplumun katılım ve desteğini sağlamak suretiyle etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesi, jandarma ve polislik mesleğini sevdirmek, güvenlik güçlerinin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek, öğrenciler ile güvenlik güçleri arasında sıcak samimi bir tanışma ortamı hazırlayarak jandarma ve polisi daha yakından tanımalarını sağlamak, olduğu belirtildi.

Aileleri ile birlikte ilk kez ücretsiz olarak sinema filmi izleme fırsatı bulan jandarma ve polisler ile sıcak ve samimi bir ortamda hoşça vakit geçiren ve  hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, Çocuk filmini izlemekten çok büyük mutluluk duyduklarını vurgulayarak, bu tür etkinliklerin devam etmesini istediler.

Öte yandan Yahşihan Kaymakamlığı koordinesinde “Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri” projesi kapsamında geçtiğimiz aylarlarda Yahşihan Merkez İlköğretim Okullarından 160 öğrenci, köy okullarında öğrenim gören 48 öğrencinin sirk gösterisi izlemelerini sağlamıştı.

 

 

Bu haber 2402 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yahşihan

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM. YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi