Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale Üniversitesi nde II. KoreGünleriEtkinliği

Kırıkkale Üniversitesi nde II. KoreGünleriEtkinliği

Tarih 29 Mayıs 2015, 02:30 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Üniversitesi nde II. KoreGünleriEtkinliği

Kırıkkale Üniversitesi’nde II. KoreGünleriEtkinliği

Kırıkkale ÜniversitesiDışİlişkilerve AB KoordinasyonBirimiveDünyaGençlikTopluluğutarafından II. KoreGünleriEtkinliğidüzenlendi.

Dışİlişkilerve AB KoordinasyonBirimi’ndegerçekleşenaçılışaRektör Prof. Dr. EkremYıldız, RektörYardımcıları Prof. Dr. Osman Çağlayanve Prof. Dr. HakanKocamışkatıldılar.

 

KoreGünleriEtkinliğineKore’den 14 gencingelmesinisağlayan Kırıkkale ÜniversitesiöğrencisiAhyoungJeongkendilerinegösterdikleriilgidenvekültürlerinitanıtmalarınaimkansağlamalarındanötürüÜniversiteyönetimineteşekküretti. DünyaGençlikTopluluğuBaşkanıNurhanŞahinde etkinlikteemeğigeçenherkeseteşekküretti.

AynızamandaUluslararasıGençlikDerneği (IYF) Türkiye Temsilcisi Keunsoo Kim, gelecekyılTürkiye'deDünyaKampınıyapmayıplanladıklarınıbelirterek, hatta bu kampıKırıkkale'deyapabilirlersemutlulukduyacaklarınıbelirtti. Kırıkkale Üniversitesi'ninAvrupaÜniversiteleri'nenazaran gayet sıcakvehareketliolduğunusöyleyenKeunsoo Kim, buradabulunduğundanmemnunolduğunudilegetirdi.

Kırıkkale ÜniversitesiRektörü Prof. Dr. EkremYıldızise Kırıkkale Üniversitesi’ndeyapılan bu tarzetkinlikleriherzamandesteklediklerinibelirterek, "Üniversitelerdeçeşitliliğinolmasıgüzeldir, diğerülkelerdengelenöğrencilerimizden de kendikültürlerinitanıtan bu tarzetkinliklerbekliyoruz."  diyekonuştu.

Kore’yeözgüYelpaze Dans gösterisiveTaekwandoSporuGösterisi ile devamedenaçılıştaziyaretçilermaske, yelpazeboyamagibietkinliklerekatıldılar. KoreGünleriEtkinliği, Bahar Şenliğikapsamındaaçılanstandladevametti. ÖğrencilervepersonelinbüyükilgigösterdiğistandtakatılımcılarYöreselKoreKıyafetlergiyip, yüzboyayarak bol bolfotoğrafçektirdiler.

 

Bu haber 1054 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi