Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale de patates yüklü bir TIR da eroin çıktı

Kırıkkale de patates yüklü bir TIR da eroin çıktı

Tarih 02 Ağustos 2015, 00:01 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale de patates yüklü bir TIR da eroin çıktı

Patates Çuvalından Eroin Çıktı En sonunda bunuda yaptılar insanların en çok kullandığı gıda maddelerinede kirli işlerini soktular. Kırıkkale'de patates yüklü bir TIR'da yapılan aramada torbalarının içerisine gizlenmiş 150 kilogram eroin ele geçirildi. LEYDİ İŞ BAŞINDA Kırıkkale’de polis ekipleri, köpek detektörlerinin yakalamaması için kokutulmuş patates yüklü bir TIR’da gizlenmiş 150 kilogram eroin ele geçirdi. Çuvalların içindeki eroin paketlerine şüphe çekmemeleri için patates şeklinin verilmiş olduğu görüldü. Bir ihbarı değerlendiren Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kırıkkale – Ankara karayolu Yenişehir Kavşağı’nda bir TIR’ı durdurdu. Narkotik köpeği ‘Leydi’ ile yapılan aramada, patates çuvallarının içine gizlenmiş yaklaşık 150 kilogram eroin bulundu. TIR şoförü O.G. (28) gözaltına alındı. MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK Olay yerine gelen Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, ekipleri başarılarından dolayı tebrik etti. Onar, gazetecilere yaptığı açıklamada, birkaç ille koordineli yapılan çalışmayı Kırıkkale’de sonlandırdıklarını söyledi. Uyuşturucu kaçakçılarının patates çuvalları içine patatese benzetilen eroin gizlediklerini ifade eden Onar, “150 kilogram civarında eroin olduğunu değerlendiriyoruz. Türk polisinin terör ve uyuşturucuyla mücadelesi devam edecektir” dedi. TIR’ın içine gizlenmiş patates ile eroin çuvallarını ayırt etmek için bazı çuvallara kırmızı ip bağlanmış olduğu tespit edildi. TIR’ın istikametinin Van’dan Bursa’ya olduğu öğrenildi.

Bu haber 1210 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi