Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Şehit babası Mehmet Sivri den ev haberine tepki

Şehit babası Mehmet Sivri den ev haberine tepki

Tarih 03 Ağustos 2015, 13:07 Editör PINAR YILMAZ

Şehit babası Mehmet Sivri ev haberine tepki gösterip,Gerçekleri yine Devletin Ajansına açıkladık

Şehit babasından ev yardımı iddialarına tepki İstanbul'da Gazi Mahallesi'ndeki olaylarda şehit edilen polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin babası Mehmet Sivri, "Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin'in kendilerine ev alacağı" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. BABA AÇIKLAMA YAPTI Sivri, Bahçelievler Mahallesi'ndeki evinde yaptığı açıklamada, bazı yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarında yer verilen, "kaleci Zengin'in, şehit oğlu için kendilerine ev alacağı" haberlerini üzüntüyle öğrendiklerini söyledi. Tolga Zengin'in kendilerini aramadığını belirten Sivri, şöyle konuştu: "İnternet sitelerinde ve yerel gazetelerde, 'Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin'in şehit ailesini arayıp telefonla görüştüğü, başsağlığı dilediği ve ailesine bir ev bağışında bulunduğu' haberleri yayımlanmış. Bunun tamamen yalan ve yanlış bir haber olduğunu söylüyorum. Bunların yayından kaldırılması için elimden geleni yapacağım. Savcılığa da bu haberlerin erişiminin engellenmesi için dilekçelerimizi sunarak suç duyurusunda bulunduk." SUÇ DUYURUSUNDA BULANACAĞIM Sivri, bazı gazete ve internet sitelerinde bu yönde haberler çıkmaya devam ettiğini aktararak, yayınların bir an önce kaldırılmasını istediklerini anlattı. Haberlerin kendilerine ulaşılmadan yapılmasının yanlış olduğunu aktaran Sivri, "Hepsine de suç duyurusunda bulanacağım. Gururumuzla oynuyorlar. Bizim şehidimiz var, kendi derdimize düşmüşüz, adamlar da bizimle uğraşıyor" dedi. Tolga nın da aynı Memleketli Gümüşhaneli ve yanı ilçeden Torul dan olması ile bağlantı gurup hayali ve medya abartılı bir haber tertiplenmiştir. Aslında Kırıkkale basının bunu yayınlaması bizi çok üzdü. Şimdi ise o malum gazete ve internet haber sitelerinin yazı işleri müdürleri bizleri arayarak özür dileyerek haberleri kaldırmaya ve ertesi günü de tekzip yayınlayacaklarına dair teminat verdiler Bu hareketleride bizi biraz rahatlattı. yinede doğru gerçek haberi ise devletin Ajansından talepte bulunarak açıkladık. Onları diğer basın kuruluşlarını yani haberi yayınlayanları,diğer dürüst gazete kuruluşlarını yanı katagoriye katamayız.onları açıklama haberine dahi kabul etmiyoruz, güvenmiyoruz, kopyalama yapıştırma ile habercilik olmaz yapılan çok yanlış bir hareket olmuştur. diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Bu haber 1885 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi