Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Büyük Zaferin 93. Yıl Dönümü

Büyük Zaferin 93. Yıl Dönümü

Tarih 30 Ağustos 2015, 20:06 Editör PINAR YILMAZ

Büyük Zaferin 93. Yıl Dönümü

Büyük Zaferin 93. Yıl Dönümü 30 Ağustos Zaferi'nin 93. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale de kutlandı. Fevzi Çakmak Caddesinde düzenlenen törene geçmiş yıllara oranla az sayıda vatandaş katılırken, geniş kapsamlı olarak önlem alındı. GENİŞ KATILIM İlk tören, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunumu ile başladı.Törene Vali Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, il protokolü, şehit yakınları ve gazilerimiz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, davetliler ile vatandaşlarımız katıldı. TEBRİKLER KABUL EDİLDİ Atatürk Anıtı'na Vali Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından çelenk sunumu yapıldı.Kırıkkale Valilik Makamında; Vali Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, tebrikleri İl Protokol sırasına göre kabul ettiler. SONA ERDİ 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreni Fevzi Çakmak Caddesi Telekom Binası önünde yapıldı. Vali Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından tören aracından bayrama katılanların ve vatandaşların bayramını kutladılar. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemiyle ilgili yapılan konuşmadan sonra şiirler okundu. Program geçit töreni ile sona erdi. DÜŞMANLAR TEMİZLENDİ Kırıkkale Vali Ali Kolat tören sonrasında yaptığı açıklamada; “ 30 Ağustos Zafer bayramımızın 93. Yıldönümünü kutluyorum. 30 Ağustos, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun önemli bir başlangıcıdır. Tabi 30 Ağustos’tan önce kongreler oldu. Bu kongrelerden sonra Türk toprakları düşmanlardan temizlendi. Ben başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize de sonsuz minnet duyuyoruz. Şu an da ülkemiz çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Ama bu ülke, bu millet her zaman, birlik ve beraberlikten yana olmuştur. Bunun da altından kesinlikle kalkacaktır. Ben bu vesileyle şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize de uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Ben bu vesileyle herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum’’ Dedi.

Bu haber 960 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi