Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti Kırıkkale de rövanşı aldı.Zafer 3-0

AK Parti Kırıkkale de rövanşı aldı.Zafer 3-0

Tarih 02 Kasım 2015, 00:20 Editör PINAR YILMAZ

AK Parti Kırıkkale de rövanşı aldı.Zafer 3-0

AK Parti Kırıkkale de rövanşı aldı.Zafer 3-0 Kırıkkale milli iradesini kullanarak tüm Türkiye’de olduğu gibi seçimini yaptı. Kesin olmayan sonuçlara göre sandıkların yüzde 99,9’u açıldı. Bu sonuçlara göre Kırıkkale’yi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yüzde 62,33 oy oranı ile AK Parti’nin deneyimli bir milletvekili Ramazan Can, iki yeni yüzü Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir temsil edecek. MHP ise uzun bir aradan sonra 7 Haziranda kazandığı 1 vekilliği, 5 ay sonra kaybetmenin hüznünü yaşadı. Şükür Namazı Seçim sonuçlarının açıklamasıyla bitlikte ellerine Türk Bayrağı ve parti bayrağı alan 7’den 70’e gencinden yaşlısına tüm partililer, ilk önce il başkanlığı önünde sloganlar atarak, Cumhuriyet meydanına akın ettiler Demir Omuzlarda Kırıkkale’de seçim sonuçlarının belli olması ile AK Parti büyük bir heyecan yaşadı. HAYIRLI OLSUN 7 Haziran seçimlerinin ardından 150 günlük süre sonucunda yoğun bir tempo ile çalışan partiler meyvelerini aldılar. Daha önce 2 milletvekiline sahip olan AK Parti bu seçimde oyların ve sandıkların birçoğunda büyük bir fark atarak 3 milletvekilin aldı. An itibariyle tüm sandıklar açıldı. AK Parti yüzde 60,83 oy aranı ve 101 bin 968 oy ile birinci parti oldu. Böylece 3 milletvekilini meclise göndermeye hak kazandı.

Bu haber 1255 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi