Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ-6

DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ-6

Tarih 09 Kasım 2015, 02:41 Editör PINAR YILMAZ

DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ-6

DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ-6 Ahmet Yaman olarak güzel ülkemizin çoğu yerlerini gezdim güzel karaler yakaladım bu Hafta Muğla-köycehiz-fethiye görüntüleriyleyiz. 1-Önce Fethiye de bulunan uzunluğu 5 kilometre olup yüksekliği 100 metredem fazla olan Saklı Kent Kanyonu, 2-Ortaca da bulunan Kaya mezarları, 3-İztuzu sahilinde köpeğini yıkayan Elif Bebek, 4-Köycehiz de cennet meyvası her derde deva, 5-Dalyan da tekne turnesinde ikram edilen ülkemizde sadece birkaç sahil bölgesinde yetişen mavi yengeç eti adeta şifa kaynağı imiş, 5-İşte meşhur iztuzu sahili ve muhteşem deniz manzarası. Hatice Alsancak iletişim öğrencisi,fotoğraf sevdalısı Doğa,Hayvanlar ve çiçekler üzerinde çalışmayı sever. 1-Bahçelerindeki çiçekler üzerine konan polen alan Kelebek ve Bal arısı, 2-Anaç bir kipri zarar verilmediğini anlayınca istifini bozmadan poz veriyor, 3-Komşunun melez Alman Kurdu olup Gümüş isimli köpeğin Kar sefası, 4-Bir Konya ziyaretinde Gece başlarken Mevlana türbesi. Bu Hafta Amca Yeğen grubumuza katılıyor. Hasan Alsancak Fotoğraf ve Kamera sanatını bir saplantı haline döndüren kardeşimizden Kapulukaya barajı. 1-Kırıkkale sınırlarında Kızılırmak üzerinde bulunan beşinci barajlardan bir tanesi-Kapulukaya da Kış manzarası, 2-yine Kapulukaya Baraj gölü su tutma savakları, 3-Bahşılı da Pekmez içerisine Ayva atıp kıvamı gelince yemesi güzel olan Türkmen geleneği. katılımlarımız gittikçe çoğalmaktadır.Fotoğraf sevdalılarımızın emeklerine sağlık. e.posta adresimiz. yaman.foto@gmail.com-haberci71@gmail.com,a bekleriz.

Bu haber 1443 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi