Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TEMAD dan meslektaş Jan.Aly.Komutanına ziyaret

TEMAD dan meslektaş Jan.Aly.Komutanına ziyaret

Tarih 21 Kasım 2015, 00:42 Editör PINAR YILMAZ

TEMAD dan meslektaş Jan.Aly.Komutanına hoş geldin ziyareti

TEMAD’dan meslektaşa hoş geldin 2005 yılı genel atamaları ile Kırıkkale il Jandarma Alay komutanlığına atanan J. Kd. Albay İsa Çakmak Türkiye Emekli astsubaylar Derneği Kırıkkale şube başkanı ve yönetimi tarafından ziyaret edildi. Bizde emekli olacağız Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak meslektaşlarının ziyaretlerinden memnun olduğunu belirterek “ hepimiz Allah nasip ederse bir gün emekli olacağız. Bu emeklilik sürecinde topluma faydalı olmak için faaliyetlerde bulunmak ve bilgi ve tecrübemizi toplum yararına kullanmak için emeklilerimizin toplumda kabul görecek şekilde organize olması bizleri sevindiriyor. Sizlerde inşallah bilgi ve birikimlerinizi bu yönde kullanmaya devam edeceksiniz. Muvazaalık hizmetini yürüten bizlerin emekli arkadaşlara destek ve yardımcı olması kaçınılmazdır” şeklinde konuştu. Üye sayımız hızla artıyor Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırıkkale şube başkanı Yusuf Erdoğan ise ziyarette “ Sayın Komutanım şehrimize hoş geldiniz. Bizler muvazzaflık hizmetimizi tamamladık ve emekli olarak şehrime yerleştik. Sizlerinde dediği gibi sivil toplum kuruluşu olarak bu şehre katkı sağlamak ve gerek yerel anlamda gerekse ülke genelinde tecrübelerimizi aktarmak ve katkı sağlamayı önceliyoruz. Şube başkanlığımız yeni açılmış olmasına rağmen üye sayımızı hızla artırdık ve artık yüzlerle ifade edilir duruma geldik. Şehrimizde sivil toplum anlamında önemli bir yer edindiğimiz kanaatindeyim. Halen görevde olan siz değerli komutan ve meslektaşlarımızla omuz omuza olmak ve hüsnü kabul görmek bizleri sevindiriyor. Siz değerli komutanımız ve arkadaşlarımızın bu şehre katacağı çok önemli hasletler olduğuna inanıyoruz” dedi. TEMAD il yönetimi Jandarma alay komutanlığı ziyareti karşılıklı iyi niyet ve samimi düşünce ve ifadelerle nihayetlendi.

Bu haber 807 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi