Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kadın, Genç Ve Engelli Girişimcilerle Daha Güçlü Kırıkkale

Kadın, Genç Ve Engelli Girişimcilerle Daha Güçlü Kırıkkale

Tarih 22 Kasım 2015, 00:53 Editör PINAR YILMAZ

TSO Kadın, Genç Ve Engelli Girişimcilerle Daha Güçlü Kırıkkale PROJESİ

Engelli Girişimcilerle Daha Güçlü Kırıkkale Kırıkkale Ticaret Ve sanayi Odası’nın Ahiler Kalkınma Ajansı desteğinde başlattığı “Kadın, Genç Ve Engelli Girişimcilerle Daha Güçlü Kırıkkale” isimli projede Analiz Kariyer Danışmanlık firması tarafından engelliler hitaplı eğitimler, başlatıldı. 10 GÜNLÜK EĞİTİMLER Kırıkkale Ticaret Ve sanayi Odası öncülüğünde başlatılan projede, uygulamalı girişimciler eğitimi desteği ile engelli gruplara hitap edilen eğitimler 10 gün boyunca devam edecek. 10 gün süren eğitimlerden sonra katılım belgesi alan katılımcılar, İŞKUR a müracaat imkanı ile 36 bin TL destek sağlanmasıyla topluma kazandırılacak. 900 KİŞİYE HİTAP EDİLECEK Görme Engelliler Dernek Başkanı Adnan Keskin ve dernek üyelerinin yanı sıra, emniyetsiz yaşam platformu üyelerinin de büyük katkı sağladığını dile getiren Kırıkkale Ticaret Ve sanayi Odası genel sekreteri Ahmet Şerbetçioğlu, ‘projeyi başlattığımız için oldukça mutlu ve gururluyuz. Projemiz dahilinde uygulamacı girişimcilik başlığıyla topluma kazandıracağımız 900 kişilik kesime hitap etmek, bizleri onurlandırıyor.’ Şeklinde konuştu. YOĞUN KATILIM TALEBİ Yalnızca engelliler kesimi değil, tüm kesimlere hitap edildiği Bilgisayar eğitimlerinin de Anadolu Ticaret Meslek lisesi dahilinde devam ettiğini vurgulayan Şerbetçioğlu, ‘100 kişilik kesime hitap edeceğimiz sağlık eğitimleri de başlayacak.’ Şeklinde konuştu. Toplamda 60 kişilik bir grubu mezun ettiğini bildiren Şerbetçioğlu, kurs açılımlarının ve katılımcı alımlarının devam edeceğini de vurguladı.

Bu haber 942 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi