Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Tarih 24 Kasım 2015, 09:02 Editör PINAR YILMAZ

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Yarınlarımızın İsimsiz Kahramanları: Öğretmenlerimiz Yarınlarımızın İsimsiz Kahramanları: Öğretmenlerimiz Geleceğimizin teminatı, çocuk ve gençlerimizi yarınlara hazırlayan ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için canla başla çalışan öğretmenlerimizin her yıl olduğu gibi bugünde çeşitli etkinliklerle anılacak. EĞLENCELİ ETKİNLİK Fedakarlığın simgesi olan özverinin en anlamlı şekilde hayat bulduğu tüm öğrencilerini çocukları gibi gören bu kutsal mesleği en güzel şekilde yerine getirmeye çalışan her öğretmenlerimiz birer eğitim meşalesidir. Öğretmenler Günü nedeniyle bugün İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından saat 10.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak. Çeşitli etkinliklerin sahne alacağı ve günün anlam ile önemini belirten konuşmaların yapılacağı etkinlik, 17.00’de Öğretmenevi Pembe Salonda müzikli eğlence programında devam edecek. Etkinlik son olarak aynı gün 19.00 da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda Gönülden Nağmeler isimli topluluk tarafından konser ile son bulacak. Bizlerde Kalehaber Ailesi olarak bu eğitim meşalelerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutlarız.

Bu haber 914 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi