Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ - 17

DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ - 17

Tarih 02 Şubat 2016, 01:44 Editör PINAR YILMAZ

DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ - 17

DÜNYAMIZ VE DOĞAMIZ - 17 -- AHMET YAMAN-17..Dünyamız ve Doğamız bölümünde kıştan manzaralarla devam edeceğiz. Bahşılı da bulunan Kırıkkale'nin tek mesire alanı olan Celal Bayar Parkı yıllar önce yine -20 leri bulduğunda donmuştu,şimdi aynısı oldu ve -22 de dondu.Ayrıca Kızılırmak kıyılarında da donmalar oldu, bizden de örnekler sunmak düşer. Habilhan -3.. Habilhan gezmeyi seven bir arkadaşımız sömestri tatilinde Kapodokya da gezmiş ve Balon macerası yaşamıştır.Bakalım Dünyanın akın ettiği o Balondan neler çekmiş.Kendisine çok teşekkür ederiz.Devamını bekleriz. BARIŞ BAŞER : İlimizin en genç Gazetecisi olarak sempatik ve her yerde bulunan azimli bir kardeşimiz bakalım ilk arşivinde neler varmış. 1-Değerli Valimiz Ali Kolat ın Gazetecilere verdiği önemi iyi biliriz.İşte onlardan sadece bir karesi Gazetecilere simit ikram ederken, 2-Barış 112 motosikletini kullanmaya kalkarsa,3-Gazeteciliğin başarılı gençlerinden olan Barış Memleketi Keskin in vedarı iftarı Mv.Apdullah Öztürkten başarı plaketini alırken,4-Kışın soğuklarında aç kalan Güvercinlere yem atılması ve Ateş çiçeğinin karlarla mücadelesini anlatan fotoğraf.Çalışmaların için teşekkür eder,bir dahaki hafta hertelden atacağın fotoğrafları beklerim kardeşim başarılar. BİR DAHAKİ HAFTAYA BÜTÜN FOTOĞRAF SEVENLERİN KARELERİNİ BEKLİYORUM.

Bu haber 964 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi