Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MHP.Atalay Açılımın Birinci Derece Sorumlusudur

MHP.Atalay Açılımın Birinci Derece Sorumlusudur

Tarih 04 Şubat 2016, 01:01 Editör PINAR YILMAZ

MHP.Atalay Açılımın Birinci Derece Sorumlusudur

Atalay Açılımın Birinci Derece Sorumlusudur MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, iktidarın çözüm sürecindeki politikalarının PKK'yı güçlendirirken, bölge halkını yok ettiğini söyledi. Yazılı bir açıklama yapan Büyükataman, “Atalay, açılımın birinci derecede sorumlusudur.’’dedi. PKK'NIN GÜÇLENMESİ İÇİN ÖZEL İHTİMAM GÖSTERDİLER Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, önceki gece işadamlarına hitaben söylediği, “Hangi işadamından, hangi mezarlık görüntüsü altında işkence edilerek haraç alındığını biliyoruz. Ama çözüm süreci işlesin diye (sabrettik)…” sözlerini hatırlatan Büyükataman, PKK'nın devletle hesaplaşmasını sağlayan sürecin vebalinin Recep Tayyip Erdoğan kadar Beşir Atalay'ın da boynunda olduğunu belirtti. Konuyu yazılı bir açıklamayla değerlendiren Büyükataman, şu ifadeleri kullandı: “Atalay, açılımın birinci derecede sorumlusudur. Atadığı valiler şehirlerde PKK'nın güçlenmesi için özel ihtimam gösterdiler. Bölgede, şehir ahalisi yok kabul edildi. Dindar halk tabakaları sindirildi.’’şeklinde konuştu. PKK HER İSTEDİĞİNİ YAPMAKTA ÖZGÜR OLDU Büyükataman, “Bu insanlar ve gruplar sadece sembolik toplantılarla oyalandılar. İşadamları ve esnaflar PKK'nın haraç almasının önünü kesmek için valilere, emniyet müdürlüklerine gittiklerinde kendilerine‚ ‘ödeyin kurtulun' denildi. Jandarma karakollarının yanına PKK çadırları kuruldu ve halk hem haraç verdi hem de hesaba çekildi. Birbirleriyle kavgalı olanların meselesi karakollarda PKK'lılar tarafından çözüldü. Devlet ve kanunlar hiç edildi. Yetmediği gibi PKK amblemli makbuzlarla açık şekilde esnaftan paralar toplandı. Korucular öldürüldü. Asker ve polisler sokak ortasında infaz edildi. PKK her istediğini yapmakta özgür oldu. Buna çanak tutan da Sayın Atalay'ın atadığı valilerle, emniyet müdürleriydi.”dedi.

Bu haber 833 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi