Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti Gen.Baş.Yardımcısı, Turan,ıkıcı Değil Yapıcı Bir Partiyiz

AK Parti Gen.Baş.Yardımcısı, Turan,ıkıcı Değil Yapıcı Bir Partiyiz

Tarih 04 Şubat 2016, 01:05 Editör PINAR YILMAZ

AK Parti Gen.Baş.Yardımcısı, Turan,ıkıcı Değil Yapıcı Bir Partiyiz

AK Parti Gen.Baş.Yardımcısı,Yıkıcı Değil Yapıcı Bir Partiyiz 22. dönem Kırşehir Milletvekilli, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hacı Turan Kırıkkale İl Teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Turan, “Teşkilatların her zaman yanındayız. Biz yıkıcı değil yapıcı bir partiyiz” dedi. ULAŞILMAZ DEĞİLİZ AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hacı Turan AK Parti İl binasında il yönetimi, merkez ilçe yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları yönetimi ve partililerle bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay çalışmalar hakkında Turan’a bilgi verdi. Ziyarette konuşma yapan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hacı Turan Kırıkkale’nin her zaman AK Partiye tarihi oylar verdiğini söyledi. Turan, “AK Parti kurulduğundan bu tarafa Kırıkkale her zaman destek verdi. Sizlerde bu desteklerde partimiz için gece gündüz çalıştınız. Bizlerde teşkilatlarımıza her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Bizleri kimse ulaşılamaz görmemeli ben her zaman sizlerin yanınızda sizlerin içinizden biriyim” diye konuştu PLAKET VERİLDİ Belediyeler başta olmak üzere Belediye Meclis Üyeleri İl Genel Meclis Üyeleri ve her kademenin il yönetimi ile uyum içinde çalışması gerektiğini hatırlatan Turan, “İl yönetimimiz ve diğer kademeler her zaman uyum içinde olmalı. Bende Kırıkkale’de uyum olduğunu görüyorum. Bizleri buraya müfettiş gibi gelmiş olarak görmeyin bizler her zaman il yönetimimiz ve diğer kademelere destek için ziyaretler yapıyoruz. Ziyaretlerde varsa eksiklikler onları gideriyoruz” ifadelerini kulandı. Turan’ın konuşmasının ardından partililer tarafından sorulan soruları cevaplandı. Daha sonra ise 1 Kasım seçimlerinde gece gündüz çalışmalar yapan ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarına plaket verildi. Turan son olarak ise İlçe belediye başkanları ve ilçe başkanları ile bire bir görüşme yaptı.

Bu haber 747 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi